Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha más országban 2 leszbikus nő összeházasodik és utána visszaköltözik Magyarországra?
Kedves Kérdező!
A külföldön kötött házasságot Magyarországon is anyakönyvezni (honosíttatni) kell. Enélkül Mo.-n nem lesz elismerve a házasságkötés.
A ti esetetekben nem fogják anyakönyvezni.
Semmivel sem vagyunk különb emberek mint, ti azért mert a saját nemünkhöz vonzódunk. Én sem szólok be azért mert te különböző nemüvel vagy boldog, akkor neked sincs jogod beszólnod azért mert én a lányokat szeretem...
Köszönöm a válaszokat. Szóval akkor ha visszaköltözünk magyar országra akkor előtte el kell válnunk? Vagy a visszaköltözés után csak nem vagyunk többé házasok és kész? Vagy ez így hogy megy? Van valami különösebb hivatalos útja?
Magyarországon létesíthettek bejegyzett élettársi kapcsolatot, ez sok mindenben olyan, mint a házasság.
Ehhez nem is kell Hollandiába utazni!
Tökmindegy, ki milyen nemhez vonzódik, ugyanolyan értékű ember. Sajnos nem vagyok tapasztalt ez ügyben, kedves kérdező, de remélem, nagyon boldogok vagytok-lesztek. Mindenképp akartam neked egy pozitív választ is írni. Az undorító rasszisták véleménye meg soha ne érdekeljen!!!
Sok boldogságot!
Köszönöm szépen a normális válaszokat.
És azt szeretném még megkérdezni, hogy a gyerekvállalás az hogy működik mo-n ilyen esetben? Mert törvény szerint nem fogadhatunk örökbe együtt gyereket, és megtermékenyítést se csinálhatunk együtt, szóval akkor nem lehet semmiképp se ő is a gyerek gyámja? Hogy lehetne ezt kiküszöbölni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!