Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Belemennél egy ilyen érdekháza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennél egy ilyen érdekházasságba?

Figyelt kérdés

Egy üzletember egyik cégénél dolgozok már egy ideje irodai munkában. Aztán nemrég tett egy érdekes ajánlatot.

Azt mondja szüksége van egy feleségre kizárólag "üzleti és gazdasági okokból". Nem részletezte a pontos okokat.

A lényeg, hogy hozzákellene mennem feleségül egy körülbelül 2 éves időtartamra. Ez alatt üzleti útra mennénk több országba. Pár hónapot eltöltve itt-ott.

A feladatom az lenne, hogy játsszam a feleség szerepét meg különböző adminisztratív munkákat is végeznem kellene.

Kizárólag a látszat és a megtévesztés a lényeg. Sex meg ilyesmi nem lenne, de természetesen együtt kellene élnem vele. A sexen kívül mindenben úgy kellene viselkednem mintha tényleg a felesége lennék.

Havi 2 ezer euro fizetést kapnék meg állná minden költségemet.

Van néhány feltétele is mint például, hogy míg a "felesége" vagyok nem lehet párkapcsolatom. A többi nem olyan vészes.

23 éves független lány vagyok.

A férfi meg egy 30 pár éves szimpatikus, helyes fickó.

Ti a helyemben belemennétek?

2013. febr. 12. 11:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 anonim ***** válasza:
77%

"az életben eddig felhalmozott összes adósságának a felét (piti csalónál is simán lehet 100 milliós tétel) a nyakadba zúdíthatja,"

Semmit nem zúdíthat a nyakába, amit a házasság előtt csinált. Amúgy meg, aki úgy fosik a hiteltől, ennyi erővel az asszony is halmozhat hiteleket amit a nyakába zúdít.

2013. febr. 12. 11:46
 42/104 anonim ***** válasza:
62%
A magyar nők értékrendje....ugyanmar sztem barmelyik no kapna egy ilyen alkalmon aki fuggetlen es nicsen senkije.Ha tenyleg nincs buktato benne akkor miert ne???sokan csak irigykednek h nem veluk tortent meg.
2013. febr. 12. 11:48
 43/104 anonim ***** válasza:
77%

"Biztos sose jártál olyan körökben ahol a bankkártyád színe sem mindegy, elég sok kellék presztízskérdés, például az asszony is (hogy van és nem vagy homokos, impotens vagy akármi)"

Na ez az, amihez nem kell házasság. Biztos nem voltál még üzleti tárgyaláson, mert ott nem kérik el a házassági anyakönyvi kivonatot.

Ezért ilyen esetben bőven elég ha a hölgyet a feleségeként mutatja be. Nincs olyan hülye aki csak ezért el is venné, mert felesleges és neki is csak plusz teher és bonyodalom.

Maximum bizonyos anyagi juttatás ellenében megkéri azt a hölgyet, hogy egy ideig játssza el a feleségét. Ez így ésszerű.

2013. febr. 12. 11:49
 44/104 anonim ***** válasza:
88%

Éppen konzervativ távolkeleti (japán), mohamedán illetve zsidó) területeken NEM fogadható el számukra, ha valaki homoszexuális, és ha ez kitudódik valakiröl, akkor azzal nem kötnek többé üzletet. Szóval ilyen alapgondolatból igencsak elképzelhetö az, hogy a férfinek szüksége van egy "feleségre", hogy ne mellözzék.

Ha a házassági szerzödést aláirás elött megvizsgáltatod egy független ügyvéddel is, meg a kettötök megállapodását is irásba foglaljátok, akkor szerintem semmi akadálya.

De azért érdekes lenne megtudni, hogy milyen külföldi férfiröl van szó, mert az nem egészen mindegy.

2013. febr. 12. 11:50
 45/104 anonim ***** válasza:
42%
Ott van még az is, hogy nem részletezte az okokat. Ha csak presztizskérdés, abban nincs titkolnivaló. Semmi olyanba nem mennék bele, ami ilyen jellegű elkötelezettséggel jár és ennyire nem vagyok informálva.
2013. febr. 12. 11:51
 46/104 anonim ***** válasza:
63%

"Gondolom valahol mélyen irigység van benned, hogy egyeseknek miért lehet 2000 eurót keresni a semmivel pfuj pfuj erkölcsi fertő. Olyan átlátszó.."

Erre reagálnék. Vicces vagy, komolyan. Több a havi bevételünk, mint 2000 euró, ha már erre utaltál. Irigység? Mert eladja magát kilóra két évre? Ugyanmár! Tegye! Meg is fogja tenni! Mert manapság ez többet ér! És igen, ha asszisztensként elkíséri azt úgy hívják: Munka. Ezt meg nem tudom, hogy nevezzem. A házasság nem üzlet. Már akinek, ugye ...

2013. febr. 12. 11:51
 47/104 anonim ***** válasza:
68%

Mindenesetre a logika és a józan paraszti ész homlokegyenest ellene szól, az biztos. De senkit nem lehet arról lebeszélni, hogy hülyeséget csináljon, mert ha nem teszi meg, akkor meg azon fog gondolkozni évekig, mi lett volna, ha mégis.

Csináld csak!

2013. febr. 12. 11:53
 48/104 anonim ***** válasza:
68%

Egy házas férfi simán felvehet olyan hitelt, melyben felesége adóstárs, ebből kifizetheti korábbi adósságát.

Viszont az új hitel adósa már 50-ban a feleség.

Tehát ez esetben a férfi sikeresen felesége nyakába zúdította korábbi tartozásainak felét.

Ezt a legkönnyebben egy naiv kitartott feleség mellett teheti meg legkönnyebben a férfi, ezért pont ilyent keres.

2013. febr. 12. 11:56
 49/104 anonim ***** válasza:
69%
Én azt teljesen megértem, hogy nagyon fontos a pénz a mai világban és erkölcsi fenntartásaim sincsenek, irigy sem vagyok, mert mindenki úgy boldogul, ahogy tud, csak tényleg a bolond is látja, hogy itt valami nem tiszta, házassági szerződés ide, vagy oda. Úgyhogy nekem a biztonságom fontosabb lenne, mint hogy ekkora kockázatot vállaljak.
2013. febr. 12. 11:57
 50/104 anonim ***** válasza:
70%

48-as!

Az, hogy szerinted mi a logikus meg mi az ésszerű az egy dolog!

Nyilván még soha nem mozogtál ilyen körökben!

Én személyes asszisztensként már mozogtam multi milliárdosok között!

Olyan szinten nyomoznak egymás után, hogy még szinte azt is tudják mikor volt WC-n! Tudom! Mert feladataim egyike volt az ilyen nyomozgatásokban való részvétel!

Egy nem hivatalos házasság azonnal kibukna!

Nem csak a feleséget nézik hanem még azt is milyen tollal ír! Ha minimum nem egy Mont Blanc akkor már mehet is haza. Ha a telefonja nem Vertu akkor bukta!

Fogalmad sincs, hogy ahol milliárdok mozognak ott mikre nem figyelnek az emberek!

Én tudok legalább 4 férfiről aki ugyanilyen érdekházasságban élt évekig mindenféle átverés nélkül tisztán a látszat miatt!

Többek között a volt főnökömnek is volt érdekfelesége! Rendes hivatalosan elvett nő! Nem bánta meg egy percig sem a nő a dolgot:)

2013. febr. 12. 12:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!