Belemennél, hogy a férjed szeretőt tartson?
Tizen-huszonév házasság után, ha már a kapcsolat ellaposodott, és nincs igazán kedved a szexhez, de azért még ragaszkodsz hozzá. Jönne egy olyan nő, akit ismersz is és tudod, hogy jó hatással van a férjedre (feldobja, ami otthon is pozitívan hat ki a hangulatára). Belemennél, hogy szeretője legyen? Akarnál tudni róla, vagy inkább nem vennél róla tudomást?
Tudom, hogy nagyon ritka az olyan nő, aki ezt tolerálja, de azért vannak ilyenek...
(Nő vagyok, és a kérdést azért tettem fel, mert én lehetnék a szerető, a feleség tudtával és támogatásával...)
O.O
Én biztos,hogy nem...=/
De nincs 2 egyforma ember...bár szerintem a nők többsége ezen a véleményen van...
Anyumék is 20éve házasok,egyiküknek se jutna az eszébe ilyesmi...szerintem itt nem csak szex gondok vannak...ha egy nő belemegy ilyesmibe,az én véleményem szerint se nem ragaszkodik,se nem érdekli,mint csinál a férje...=/
Az a helyzet, hogy szeretik egymást, tényleg, de mindketten elmondták, hogy 20 év után már nem sok újat tudnak adni egymásnak... és a nő már inkább annak örül, ha a férj "békén hagyja", de azért legyen jó hangulata, és ezt tőlem meg tudja kapni...
Hülye helyzet, tudom, de nem tudom, hogy mi lenne a jó. Kedvelem a pasit nagyon (a nőt is), és én épp válófélben vagyok, komoly kapcsolatra nem érzem készen magam, szóval pont ideális lenne a dolog. De rosszat nem akarok senkinek...
tényleg mindenki más, biztos vannak, akik elfogadnák. de az én véleményemet kérdezted és én nem mennék bele. annyira heves vérmérsékletű vagyok ilyen szempontból, h szerintem el is válnék és akkor a már csak volt férjem a " tiéd" lehetne egészen.
amúgy te belemennél, h csak szerető legyél? a férfi kimászna az ágyadból felöltözne és hazamenne a feleségéhez? éveken át magányos karácsony, magányos szülinap, se egy közös ünnep, nyaralás, kikapcsolódás, maximum lopott órák, gyors éttermi vacsorák a legfélreesőbb asztalnál, meg délutáni mozi, mert este már otthon a helye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!