Megvet a családod, mert szeretőt tartasz/tartottál?
Apám rendszeresen csalja a barátnőjét és én megvetem.
Sír nekem össze-vissza, hogy jaj tuti megcsalja őt a barátnője, pedig szereti őt, közben ő meg mit csinál?!
Én szerető voltam.
A pasi öccse és szülei tudtak róla, és ha a megvetés erős szó is, de megromlott a kapcsolatuk emiatt (az öccsével még csak-csak kijöttek, de a szülei nem tudtak szemet hunyni a dolog felett, a viszonynak már vége, de a kapcsolatuk szar maradt).
nem tartok és soha nem is tartanék (szerető sem lennék soha)
egyenes és becsületes embernek tartom magam, kilépnék a kapcsolatból, ha már nem működik
Miért pontozzátok le azokat akik tartanak szeretőt, ha te nem tartasz mert annyira erkölcsös meg jól nevelt vagy akkor ne olvasd el az ilyen kérdéseket és a válaszokat meg végkép ne értékeld, hiszen fogalmad sincs, hogy mi miért történik.
Nem tartok szeretőt de jó magam nem ítélem el azt aki tart, gondolom valami oka van.
Viszont voltam már szerető, sokan tudtak róla talán még a barátnő is, de ha mondtak is valaki rosszat azt a hátunk mögött tették, ami meg nem érdekel.
8-asnak igazat adok, nem értem miért pontozzák le azt, aki még nem volt szerető.:S
Egyébként, akik voltak már szeretők, nem zavarta őket, hogy barátnő mit érezhet? Vagy hogy a pasi, ha olyan nagy férfi, miért nem lép ki abból a kapcsolatból, ami nem működik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!