Melyik a "jobb" választás? Kilépni egy megromlott házasságból, vagy titokban szeretőt tartani?
Először elválni,utána szeretőt tartani legalább kettőt:)))
Bocsi:)
Szerintem ha ténleg menthetetlen akkor kár egymás idejét rabolni...
Jöhet valaki mind a kettőtöknek,és megtalálhatjátok a boldogságotokat!
Persze nagyon szomorú,hogy ott van a kicsi gyereketek...de miatta sem érdemes hazugságban álni...
Mintha én írtam volna ezt a kérdést.
csak azzal a különbséggel, hogy én beszéltem vele...
próbál változtatni, mondjuk elég gyengén, és 2 hét után minden visszatér a régi kerékvágásba.
ha elmegy nem ad puszit, nem ölel meg, sőt szex sincs megint 2 hete...
én belefáradtam hogy csak a számat jártatom,próbálkozok ő leígér mindent, és 1-2 hét én játszom a kedves szerető élettársat, ő pedig "kihasználja " ezt.
nekem valószínű a szerető lesz a megoldás, ha jön valaki olyan aki megmozgat bennem valamit.
hozzáteszem én szóltam neki többször hogy nem lesz ez így jó és félre fogok lépni, mert nem elégíti ki a szükségleteimet.
egyelőre nem hiszi el, nekem pedig nagyon szeretett és szex hiányom van
nem rossz ember a párom, üresnek és kiégettnek érzem a kapcsolatunkat a részemről, és az ő részéről is....
ha megölel, azért teszi mert "nyavalygok" ezen nem szívből....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!