Miért lenne 1 Sensation jobb választás, mint 1 Galaxy S2?
A Fém miatt? Mert az mindegy, hogy mi borítsa..
A Ram is csak a fele, mint az S2-é.
A proci is qualcomm-os, az Exynos jobb nála.
Így az S2-ben jobb cuccok vannak sokkal, s ha valakinek nem tetszik az oprendszer, akkor azt cserélni lehet..
Anyaghasználatban jobb csak a Sensation, másban alatta van. Szóval, miért is rosszabb az S2 a Sensationnál?
Kedves kérdező!
Veled értek egyet, nagyon jó a megfogalmazásod!
Régóta foglalkozom ilyen készülékekkel (fejlesztem is őket), és független teszter vagyok.
Valóban, az egyetlen jó dolog a HTC esetéban, az az anyaghasználat.
Viszont egyet ne felejtsünk el, Samsung újrahasznosított anyagokból dolgozik.
A kijelzője is jobb a Sensationnek (nagyobb pixelsűrűség és nem túlszaturált Super Amoled). És van akinek számít az anyaghasználat (pl én is)
Amúgy a HTC-k Sense felülete keresztben lenyeli a Touchwizt, és az összes gyári romot, olyan gyors és stabil, hogy a hardveres "lemaradása" irrevelánsá válik.
Egyébként pár hülyeség amit állítottál: a ram nem a fele (768 MB)
Oprendszert nem lehet cserélni, max gyári romot.
Nem azért, de miben jobb az S-LCD?
A Pixelsűrűség az mindegy, mert az S-n sem látszódik az, hogy kevesebb a pixelsűrűsége.
Ha valaki az anyaghasználat miatt képes dönteni 1 készülék sorsán, akkor Gratulálok.
Ramból lehet benne annyi, de te csak kb 500mb-t látsz belőle. Írtam már, hogy a kezelőfelületet le lehet cserélni, szóval mindegy, hogy az ADW Launcherre hasonlító Sense mennyire jobb 1 tw-nél.. Pár fórumon olvastam, hogy kb 60-100mb ram marad szabadon, ez valóban igaz lehet? Mert elég gyér. Nekem a készülékeknél a teljesítmény a fontosabb. Élvezni ugyanúgy lehet az S2-t, mint a Sensationt, csak az S2 nem annyira nehéz.
Amúgy meg az, hogy azt írtam, hogy oprendszert cserélek, még attól lehet érteni, s nem kell belekötni. Talán megsértődött a pici szíved, hogy azt írtam? Fáj? Mert akkor írok még direkt marhaságokat..
Kedves #6-os!
Remélhetőleg ismered a karbon tulajdonságait :)
Sokan nem tudják, hogy Samsung a műanyagjaiban is megtalálható, ezért szerepel kitűnően minden törésteszten.
Hogy ki milyen anyagot fog/lát szívesen az nem releváns :)
Én is az AM-OLED-re szavazok, a pixelsűrűség és a túlszaturáció ellenére.
Nem vagyok sem Samsung, sem HTC rajongó, mindig az általam legmegfelelőbb készüléket használom, és az most éppen a Galaxy Note. S2-ről cseréltem le, bizonyos okok miatt.
Hogy milyen a launcher számomra mindegy, ADW-t használok én is.
Nekem is a fő szempont a teljesítmény, és az am-oled.
Azóta nem használok HTC-t, amióta a qualfos processzort használják.
Szerintem HTC ingyen kapja tőlük a processzort, annyira vacak.
Ha valaki pedig meg akar cáfolni, el kel gondolkodni, hogy a nagyon teljesítmény, minőség, és nyereségorientált Apple miért a samsung processzorait alkalmazza :)
Htc sensationt vegyél jobb mint a galaxy sztem
de ha van pénzed akkor ink Htc sensation XE-t vegyél v One X-t v S-t...
(nekem miota samsung wave s8500 van nem bízok a samsungba..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!