Miért lenne 1 Sensation jobb választás, mint 1 Galaxy S2?
A Fém miatt? Mert az mindegy, hogy mi borítsa..
A Ram is csak a fele, mint az S2-é.
A proci is qualcomm-os, az Exynos jobb nála.
Így az S2-ben jobb cuccok vannak sokkal, s ha valakinek nem tetszik az oprendszer, akkor azt cserélni lehet..
Anyaghasználatban jobb csak a Sensation, másban alatta van. Szóval, miért is rosszabb az S2 a Sensationnál?
Mert Bada..
Attól, hogy szart veszel, attól nem a Samu a szar..
Nem mai készülék, + 1 ratyi oprendszer.. Tudni kell, hogy mit veszel..
Oké, írj 1 Quadrant eredményt, és lássuk, hogy milyen.
Eredeti rom legyen rajta, és vagy ICS, vagy Gb. De írd oda, hogy melyik van fent azért.
Hm.. melegedés. Van 1 iPod Touch 4G-m és az is melegedik. Nem fura? Minden melegedik, mert használják. Csak burkolaton lehet érezni a melegedést. Márpedig a Sensationban is van proci, stb, így az is melegedik, csak az nem épp vékony, és azért nem érzed a melegedést. Mi van akkor, ha melegedik az S2? Ez nem indok.
Igen, a többi készüléke az kuka, viszont a 2 magosok tűrhetőek. Viszont a csúcskészülékük általában 1 jó darabig az is marad. Teljesítményileg meg idáig nagyon nem verték a 2 magos kütyük.. Majdnem 1 éves az S2, és milyen fura. Talán az Xperia S, ami hasonló teljesítményű.
A többi meg alatta.
Van akinek ez jön be, van akinek az. Pontosan miért is fontosabb az, hogy fémből legyen? Ha utánaolvasnál, vagy olvasnál egyáltalán Samus híreket, akkor megértenéd, hogy miért is vannak műanyagból a készülékeik, és van a műanyagban 1 kis +, amitől jók a töréstesztekben. Én pl nem tudnék meglenni 1 HTC-vel a launcher miatt, mert nekem nem tetszik a kezelőfelülete. A csúcskészülékek nem fagynak, bár ezt sok tudatlan ember nem tudja, így baromság azt feltételezni 1 s2-ről, hogy lefagy. Nekem fél év alatt 1x sem fagyott le, és játszottam vele, stb..
A Launcher is ízlésfüggő. Nekem soha nem kellene.
Amúgy az elején odavoltam a HTC-ért, csak a Wildfire S miatt megutáltam. Az elődjét is ismertem. Az is szeretett fagyni. Az S-nél meg a mostani kezelőfelület kuka. Az eredeti jobb volt. Most ha HTC Launchert szeretnék, akkor ADW-t letöltöm, és kész is. Csak a Sense kicsit színesebb. Részemről ennyi.. :D
MAjd szóljatok ha egy 2 magos qualfo-ssal eléritek valamelyik eredményt túlhúzás nélkül ;)
Nohát ezért szeretjük az SGS2-t és a Galaxy Notet, és ezért nem szeretjük a qualcomm procikat, mert 1500-on ketyeg szegényke, és még is majd 1000 ponttal lemarad...
És íme a mai hír, erről írtam nektek:
Környezetvédelmi tanúsítványt szerzett a Samsung Galaxy S II és Galaxy Note
A Samsung két csúcskategóriás, Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefonja, a GALAXY S II és a GALAXY Note megkapta az ökológiai lábnyomára vonatkozó tanúsítványt. A Carbon Trust által kiállított tanúsítvány igazolja, hogy a készülékek megfelelnek a PAS 2050 globális környezetvédelmi szabvány követelményeinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!