Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb választás szerintetek? (Esküvői kaja-pia kérdés. )
Ez jó ár?
Újházi tyúkhúsleves izsáki csigatésztával vagy
Tárkonyos borjú raguleves
Vörösboros marhapörkölt/
Borjúpaprikás/
Kakaspörkölt/
Birkapörkölt
választás szerint (2-féle lehet)
- Köret: sósburgonya, galuska
Vegyes salátatál: uborka, paradicsom, káposzta, fejes
saláta, csemege uborka, ecetes paprika.
Vegyes sültes tál:
- Pulykamelltekercs sonkával-sajttal töltve párizsiasan
- Mustáros pácolt flekken, Rántott sertésszelet
- Ropogósra sütött csirkecombok, Töltött csirkecomb
- Rántott gomba, karfiol
- Köret: sült burgonya, petrezselymes burgonya, rizs, párolt
zöldségek, tartármártás
Ár: 4 800 Ft/fő
A tortákat, süteményeket a megrendelő biztosítja.
Éjfél után svédasztalról:
Töltött káposzta
Megmaradt pörköltek és sültek
Gyümölcsök
Ár: 700 Ft/fő
Vagy
Hátszínrolád kiskert javaival töltve/
Libamájpástétom tokaji zselében/
Tihanyi süllőtekercs zöldmártásban -választás szerint
Újházi tyúkhúsleves izsáki csigatésztával vagy
Tárkonyos borjú raguleves
Vörösboros marhapörkölt/
Borjúpaprikás/
Kakaspörkölt/
Birkapörkölt
választás szerint (2 féle lehet)
Gemenci vadragu burgonyafánkkal
- Köret: sósburgonya, galuska
Vegyes salátatál: uborka, paradicsom, káposzta, fejes
saláta, csemege uborka, ecetes paprika
Vegyes sültes tál:
- Ropogós kacsacomb
- Brokkolival és füstölt sajttal töltött pulykamell rántva
- Filézett csirkecomb rántva, Csirkefalatkák
sajtbundában
- Fogas szeletek Orly módra
- Rántott gomba, karfiol, sajt
- Köret: fokhagymás-vajas parázs burgonya, sült burgonya,
krokett, rizi-bizi, vajban párolt kukorica, zöldborsó,
sárgarépa
Ár: 5 500 Ft/fő
A tortákat, süteményeket a megrendelő biztosítja.
Éjfél után svédasztalról
Töltött káposzta
Megmaradt pörköltek és sültek
Házi rétesek vegyesen (meggyes, almás, túrós,
meggyes-mákos, almás-diós, stb.)
Egzotikus gyümölcssaláta
Gyümölcsök
Ár: 1 000 Ft/fő
És ezen felül van a pia, aminél két választás van: vagy korlátlanul sör,bor, rövid, szénsavas, rostos fejenként 4400ért VAGY mi visszük a piát DE akkor +2000 a kajára.
A két menünél az árkülönbség megéri? Egyáltalán ez az egész jó áron van? Én úgy gondolom, hogy a +4400 és a korlátlan jobban jönne ki, mint a +2000 plusz mi hozzunk mindent.
Kb. 45 emberről lenne szó.
Én csak annyit írnék, hogy a második lehetőségben több a "nem szeretem dolog" :brokkoli, gomba, hal, ezeket sok ember nem szereti adott esetben.Az elsőnél kisebb a melléfogás esélye,az egy klasszikusabb menü, bár szerintem nem kell majd attól tartani, hogy bárki is éhen maradna :).
Remélem más tud majd hasznosabb választ is írni.
Igen, nekem a második éjfél utánija a szimpatikusabb inkább, a rétesek miatt. Azt majd még megkérdzem, hogy azt lehet-e passzintani az első menühöz, mert ezt így adták, de csak lehet...
Életemben nem etettem meg ennyi embert egyszerre, fogalmam sincs hány féle kell...
Nekem meg pont a 2. tetszik jobban, mert az első nekem túl "hagyományos". Már annyi lagziban voltam, és szinte mindig, mindenhol ez a menü. Ok, hogy nem lehet vele nagyon melléfogni, viszont szerintem "unalmas" menü.
A 2. kicsit drágább, de változatosabb, "izgalmasabb" is sokkal. :) Ha ez az ár-eltérés nekem még beleférne, én tutira a 2.-at választanám.
Én biztosan az első kaját választanám, ezzel nem tudtok hibázni, a réteseken meg ne filózz, lesz ott annyi süti, hogy nem fog hiányozni senkinek.
Sok boldogságot Nektek! :)
Köszönjük.
Mondjuk igaz, lehet azért rétesezek ennyire, mert ebben ugye a sütik nincsenek benne és úgy hiányolom a leírásból. =)
nem lesz olcsó buli, de azért én is gratulálok :D
nekem is az 1. jön be. a 2. kicsit rongyrázósabb.
Nekem is a második a szimpi,szerintem az ár teljesen korrekt a full fogyasztással,az szerintem is hülyeség,hogy ti vegyétek a piákat nagyon nagy valószínűséggel, rosszabbul járnátok.
Viszont szerintem tudsz "alkudozni",hogy mixeljétek a menüket,ha neked valami szimpatikusabb a másodikból. Nálunk legalábbis belement az étterem.
Szerintem ez egy korrekt ár.
biztos lehet az elsőt a második éjfélivel kombinálva.
A sütik azért nincsenek benne, mert nincsenek benne, azokat nektek kell vinni.
Egyszerűbb a korlátlan ital szerintem (nem fogy el, nem kell visszavinni, és árban is jobb szerintem)
Én a második menüt választanám, nem annyira unalmas mint az első, nekünk is hasonló volt, ránézésre mindenki evett bőven, rajtam kívül én alig bírtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!