Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elég béna kérdés de szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég béna kérdés de szerintetek melyik a jobb választás?

Figyelt kérdés

1: Van egy srác aki régóta teccik külsőleg de a belsője annyira nemfogott meg. Kicsit bunkó volt ha többen voltunk. Van ugy hogy az utcán nemköszön. Ilyen kicsit furcsa személyisége van.Viszont ha ketten vagyunk egész jófej.

2: Külsőre nemjön be annyira, de a személyiségét nagyon szeretem. Érdeklődő, kedves, beszédes, mondták, hogy barátságot érzek de valami a gyomromban mindig "vibrál" ha találkozok vele és olyan jó kedvem lesz ha beszélgetek vele. :)

(Lehet volt már 100 ilyen kérdés de most nincs kedvem keresgélni. bocsánat:$ )

2010. okt. 20. 10:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

2.

Mért választanál egy olyan srácot, akinek csak a külsője fogott meg? Hosszútávon tuti nem működne, főleg, ha mások előtt bunkó veled.

2010. okt. 20. 10:07
 2/16 A kérdező kommentje:
igen. már gondoltam rá. és köszi a választ :)
2010. okt. 20. 10:08
 3/16 anonim ***** válasza:
2. a szépség úgy is mulandó
2010. okt. 20. 10:28
 4/16 anonim ***** válasza:
szerintem is a 2. :) 19/L
2010. okt. 20. 10:52
 5/16 anonim ***** válasza:
Én a másik oldalról nyilatkozok, de szerintem is a második srácot válaszd. ismerem a "fajtámat", tud bunkózni rendesen és azt meg egy lánynak se kívánnám.
2010. okt. 20. 11:00
 6/16 A kérdező kommentje:

köszönöm nektek :)

irhattok még véleményt :)

2010. okt. 20. 11:02
 7/16 anonim ***** válasza:

a franko az lenne ha a 2böl csinálnánk egyet :D

amugy 2.

a belsö értékek sokkal fontosabbak.

a párom helyes bunko idiota egyben humoros kedves aranyos és komolytalanul komoly.:)

22/L

2010. okt. 20. 11:41
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy éjszakánál a külső a tuti,de hosszútávon csakis a belső a fontosabb,hogy bármilyen helyzetben érezd hogy rá mindig lehet számítani!!!
2010. okt. 20. 15:25
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább a 2.!

Ismertem egy srácot az 1. alapján. Nekem is nagyon tetszett, olyan édes, aranyos fejeket vágott és mindig mosolygott rám. DE! Kiderült róla, hogy minden lányt csak arra akar:)). És eléggé bunkó tud lenni..!

2010. okt. 20. 19:15
 10/16 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy a második;) A szerelem megszépíti a másikat:D
2010. okt. 24. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!