Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég béna kérdés de szerintetek melyik a jobb választás?
1: Van egy srác aki régóta teccik külsőleg de a belsője annyira nemfogott meg. Kicsit bunkó volt ha többen voltunk. Van ugy hogy az utcán nemköszön. Ilyen kicsit furcsa személyisége van.Viszont ha ketten vagyunk egész jófej.
2: Külsőre nemjön be annyira, de a személyiségét nagyon szeretem. Érdeklődő, kedves, beszédes, mondták, hogy barátságot érzek de valami a gyomromban mindig "vibrál" ha találkozok vele és olyan jó kedvem lesz ha beszélgetek vele. :)
(Lehet volt már 100 ilyen kérdés de most nincs kedvem keresgélni. bocsánat:$ )
2.
Mért választanál egy olyan srácot, akinek csak a külsője fogott meg? Hosszútávon tuti nem működne, főleg, ha mások előtt bunkó veled.
köszönöm nektek :)
irhattok még véleményt :)
a franko az lenne ha a 2böl csinálnánk egyet :D
amugy 2.
a belsö értékek sokkal fontosabbak.
a párom helyes bunko idiota egyben humoros kedves aranyos és komolytalanul komoly.:)
22/L
Szerintem is inkább a 2.!
Ismertem egy srácot az 1. alapján. Nekem is nagyon tetszett, olyan édes, aranyos fejeket vágott és mindig mosolygott rám. DE! Kiderült róla, hogy minden lányt csak arra akar:)). És eléggé bunkó tud lenni..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!