Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdés lányokhoz! Ha tetszik egy srác akkor beszéd közben tartod a szemkontaktust? Vagy nem?
Jellemtelenségre és az őszinteség hiányára vall, ha valaki nem néz annak a szemébe, akihez beszél. Ha pedig hallgat akkor a figyelem hiányára és a kételkedésre utal, vagy arra,hogy az illetőt nem is érdekli, amiről a másik beszél.
Szóval nem árt tartani a szemkontaktust. Nem farkasszemet kell nézni, de azért ne a földet meg a mellét bámuld.
az túl feltűnő lenne, ha végig a szemébe néznék, azért csak néha nézek bele, de akkor próbálom mélyen és... elbűvölően vagy nemtudom xD
15/L
Smartguy86
na látod! az előbb valahol volt valami válasz, ahol írta egy lány hogy ha tetszik neki a srác akkor nem tud folyamatosan a szemébe nézni. ezért gondolkoztam el ezen.
mert én bizony farkasszemet nézek :D
Önbizalomhiány! Ha valaki nem tudja tartani a szemkontaktust, az a másiktól tart. A szemkontaktus azért fontos, mert abban megmutatkozik az ember valódi énje. Mondani szokták, hogy a szem a lélek tükre. Persze sokan erre azt hiszik, hogy akinek szép a szeme, az egy főnyeremény. Marhaság.
Az egész a saját magadba vetett hiten múlik. Ha elhiszed, hogy te értékes ember vagy és el tudod érni, hogy az a másik ember is lássa benned az értéket, akkor a szemébe tudsz majd nézni. Addig meg van még mit fejlődni! :)
Én mindig mosolyogva nézek rá, aztán elkapom a tekintetem mert zavarba jövök:$
15/L
kösz a tanácsot, de ez még meg :)
csak nem tudom, hogy a gyengébbik nem hogy van ezzel?!
mert én bizony a szemébe nézek, csak volt már olyan, hogy szinte másodpercre sem nézett félre az illető leányzó, pedig nagyon sokat beszéltünk és mégsem volt meg a "szikra"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!