Mit tennétek, ha a rákos beteg férjetek bevallaná nektek, hogy évek óta szeretőt tart?
Nem rólam van szó, egy közeli barátnőmről. A férje fél éve küzd a tüdőrákkal, jól bírja a kemót, az orvosok bizakodóak, szerintük felépül. A férjben pedig felébredt a bűntudat és a kórházi ágyon bevallotta a barátnőmnek, hogy durván 1 évig szeretője volt. Amikor a szerető megtudta, hogy rákos a férfi, szakított vele. Elmondta a férj a barátnőmnek, hogy ekkor jött rá, hogy erre a nőre soha semmiben nem számíthatott volna, és rájött, hogy az egyetlen ember, akire rábízhatja az életét, az a felesége.
A barátnőm összetört. Nem elég neki, hogy rákos a férje, még meg is csalta. Feltétel nélkül megbízott a pasiban, soha nem volt semmi probléma a kapcsolatukban. Nekem mindent elmondott, ha veszekedtek, tanácsot kért. A férj könyörgött a bocsánatért. A barátnőm megbocsájtott, de csak felszínesen. Azt mondta nekem, amint felépül, elhagyja. Nem akarja hátráltatni a betegségben, csak ezért marad vele. Szerintem ez nem valami jó ötlet. Ti mit tennétek?
Hú, ha ez igaz, akkor nagyon durva.
Valószínűleg én is ezt tenném, a betegségben nem hagynám magára, de amint felépül mehet amerre lát.
Jól teszi, hogy szakít vele.
Persze, mással hetyegett vagy 100-szor, aztán az a nő otthagyja, hát marad a nejénél. Ló nincs, jó a szamár is címmel. Aztán megmagyarázza idióta okokkal, hogy mégis őt szereti. Pedig akárhogy is magyarázzuk a dolgot egy a lényeg: megcsalta. És pont nem számít, hogy rákos-e vagy sem.
Miért ne lenne jó ötlet, ő tudja, hogy meg tud-e bocsátani, vagy sem, még az is szép tőle, hogy amíg beteg kitart mellette. Ha a barátnő nem hagyta volna el, akkor biztosan nem jön rá a férjre az öszinteség nem árulja el,hogy 1 évig átrázta a feleségét. A barátnő is látogatná a kórházban amikor éppen nincs ott a felesége, micsoda megalázó dolog lenne.
Szerintem bízd rá, hogy mit tegyen, még az is lehet, hogy megváltozik az álláspontja amikor kicsit lenyugszik.
szerintem bűnhődik az a pali már eléggé.
hazudtak a feleségnek erre most ő hazudik hogy ja megbocsájtok de már forralja hogy elhagyja???
na szép.
jóban-rosszban?
egészség -betegség?
igen megcsalta. bevallotta.
vagy hagyja el most vagy szívből bocsájtson meg.
új fejezet.
a megcsalásban sem 1 ember a hibás.
ma 16:20
Részben igazad van DE ott van a de.
Ha mondjuk sosem lesz rákos a férj akkor tovább csalja a feleségét,és sosem vallotta volna be.Ha nem rákos a szerető sem hagyta volna el,sőt az is lehet,hogy a feleség egy nap arra ment volna haza,hogy a férje csak úgy flegmán megemlítené neki,hogy végleg elhagyja és a szeretőjéhez költözik..
De beteg lett.Ha a szerető nem hagyja el,akkor hogyan döntött volna??
Tudod,én akárhogy nézem is a dolgot,a férj kényszerből vallott.Félt.Mindenki fél akit megérint a halál szele.
Én ugyanezt csinálnám mint a feleség.Ne az én lelkemen száradjon egy döntés miatt az esetleges visszaesés a férjnél,így amíg meg nem gyógyul vele maradnék.Ápolnám,látogatnám,mosnék,és főznék rá.Ahogy ígértem.Jóban-rosszban.
Amint az orvos azt mondja,hogy egészséges,összepakolnám a cuccait,és mehet amerre lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!