Mit tennétek, ha a rákos beteg férjetek bevallaná nektek, hogy évek óta szeretőt tart?
Nem rólam van szó, egy közeli barátnőmről. A férje fél éve küzd a tüdőrákkal, jól bírja a kemót, az orvosok bizakodóak, szerintük felépül. A férjben pedig felébredt a bűntudat és a kórházi ágyon bevallotta a barátnőmnek, hogy durván 1 évig szeretője volt. Amikor a szerető megtudta, hogy rákos a férfi, szakított vele. Elmondta a férj a barátnőmnek, hogy ekkor jött rá, hogy erre a nőre soha semmiben nem számíthatott volna, és rájött, hogy az egyetlen ember, akire rábízhatja az életét, az a felesége.
A barátnőm összetört. Nem elég neki, hogy rákos a férje, még meg is csalta. Feltétel nélkül megbízott a pasiban, soha nem volt semmi probléma a kapcsolatukban. Nekem mindent elmondott, ha veszekedtek, tanácsot kért. A férj könyörgött a bocsánatért. A barátnőm megbocsájtott, de csak felszínesen. Azt mondta nekem, amint felépül, elhagyja. Nem akarja hátráltatni a betegségben, csak ezért marad vele. Szerintem ez nem valami jó ötlet. Ti mit tennétek?
Én vagyok az a kiosztós...erről ez jutott eszembe (épp az imént olvastam) :
nem tudom ez segít-e neked...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!