Belemennel a hazassagba vagy sem?
Ez még számodra kérdés???
Ez életed nagy lehetősége, nagyobb mint az eddigi tanulmányaid!
Még szép hogy IGEN !! A Házasággal megkapod az állampolgárságot is, szóval mindenképpen jóljársz!!
Mellesleg NEM MINDEGY hogy CORVINUS vagy COLUMBIA.
Bocsi, csak az elejét olvastam el. Véletlenül nem arab származású ez a gáláns úriember? Mert ha igen, akkor felejtsd el nagyon hamar. Azok ígérgetnek minden szépet és jót, úgy is viselkednek egészen addig, amíg a kedves, hőn imádott nőszemély az övék nem lesz törvényesen is.
Persze ez más esetben is előfordulhat. De ha elég régóta ismered, és úgy érzed, hogy megbízol benne, akkor talán érdemes lenne az ajánlatán elgondolkodni.
Sok sikert!
24/n
24 éves vagy, szóval fel sem tudod még ezzela fejjel fogni, hogy mit hagysz ki ha nemet mondasz!
Én 30 vagyok! Higyj nekem ;) !
Szerintem mindenképp menj vele, nagyon szerencsés vagy! :) Sok mindent megadnék azért, hogy ilyen lehetőségem legyen az életben!
Ha már eddig is jól megvoltatok, megvan a vonzalom, és képes ide utazgatni miattad, akkor ezután sem lesz gond. :) Az egyetem kevésbé fontosabb szerintem, mint egy boldog kapcsolat. Arra jobban emlékszel majd öregkorodban, mint a padban töltött időre. ;)
22/L
Szerintem menj... Mit meg nem adnék egy ilyen lehetőségért!
Persze, járhatsz rosszul is, de akkor max hazajössz. Mindig legyen a bankszámládon elég pénz egy repjegyre haza.
Menj!
A nagynéném és az unokatestvérem is USA-ba ment férjhez. Mindkettő jól megszívta, válás lett a vége. Első esetben kiderült, hogy nem kalácsból van a kerítés, mert drogos az úr, a második esetben pedig egyszerűen nem jöttek ki, túl sok volt a különbség.
Szóval tudom, hogy sokan rohannának ámerikába, de...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!