Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Belemennel a hazassagba vagy sem?

Belemennel a hazassagba vagy sem?

Figyelt kérdés
Tegyuk fel, hogy az eleted teljesen osszeomlott, nincsenek barataid, egy nehez szakra jarsz, amit se anyagilag nem birsz-mert mellette nem tudsz dolgozni- az egeszseged is total oda, de mar nem csak a testi, a lelki is, levegovaltozasra lenne mindenkepp szukseged. Megismersz egy ferfit, aki vonz, mint ferfi, tehat a kemia megvan, nagyon galans, figyelmes veled, mint meg soha elotte egy ferfi sem. 1 evig utazgat hozzad,repul mindig, meg ugy is, hogy elotte azt mondtad, biztos 1x sem fog, mert akarmennyire rendes,ilyen csak a mesekben van, aztan kiderul, hogy meg sem.... Elmondasa szerint eddig neki se volt szerencseje a nokkel,mint ahogy nekem sem a ferfiakkal. 8ev van konztunk. Megkert, hogy legyek a felesege, es hagyjak itt mindent, az egyetemet majd ott folytatom(ez az elso evem, meg 6lenne ezzel egyutt.) Egyfelol arra gondolok, hogy imadom ot,es ez az egesz valtozas jot tenne. Masfelol a valtozasra nem tudom mennyire szabad gondolni, hisz akkor mar nem az embert nezem. De az is igaz, hogy a kapcsolatokban elvarunk dolgokat,akkor ennyi erovel azt se szabadna, hogy legyen e diplomaja, feher boru legyen etc, pedig ezeket is sokan elvarjak. Masfelol meg egy kicsit szkeptikus vagyok, bar 24 eves vagyok,meg semennyit se eltem,ami nem hianyzik,csak emiatt mindenben olyan bizonytalan vagyok. Egyebkent mindig ezt csinalom,ha valami fontos dologrol kellene dontest hoznom. Azt hiszem tul koran kellett felnonem, kicsikent mar felnotthez melto donteseket kellett hoznom,mert ra voltam kenyszeritve, most viszont minden elol csak menekulnek. Szeretnek csaladot hamarosan, viszont ehhez nem artana megtanulnom,hogy milyen is egyutt lenni. Ha most vele nem kezdem el,talan mar el se kezdem. Az egyedulletet barmilyen szar is, konnyu megszokni, aztan mar nehez alkalmazkodni. Ez idovel csak rosszabb lesz. 3honapig eltunk itt egyutt, ha ez szamit valamit, o nem tud itt maradni, es nem is lenne itt munkaja. A nyelvet se beszeli, el se varhatom,hogy tanuljon meg magyarul csak ugy ripsz-ropsz. Azt mondta az anyagiakkal ne torodjek, a szuleim is ismeri. Elso dolga volt,hogy nekik bemutatkozzon, szeretik ot. Viszont ezzel tenyleg teljesen megvaltozna az eletem,messze kerulnek stb. Bar teny, a szuleim hianyoznanak egyedul, az egyetemet mashol is lehet folytatni, ha mar legalabb harmadeves lennek,de meg az se...Egyedul,egy tars nelkul, meg tuti begolyoznek lassan,de biztosan.
2011. nov. 24. 14:21
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy amerikai. Ezert is lenne az eskuvo, szerintem ha azonos allampolgarsaguak lennenk, varnank meg vele 1-2 evet, bar tobbet en se szeretnek. Hulyen tettem fel a kerdest, leirtam a tobbi korulmenyt is, de itt erre akartam kihegyezni, hogy en az eskuvo nelkul sokaig nem maradhatnek ott legalisan.
2011. nov. 24. 14:23
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
kevesebbre is épült már tartós és boldog házasság
2011. nov. 24. 14:25
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Ez még számodra kérdés???

Ez életed nagy lehetősége, nagyobb mint az eddigi tanulmányaid!

Még szép hogy IGEN !! A Házasággal megkapod az állampolgárságot is, szóval mindenképpen jóljársz!!

Mellesleg NEM MINDEGY hogy CORVINUS vagy COLUMBIA.

2011. nov. 24. 14:26
 4/11 anonim ***** válasza:

Bocsi, csak az elejét olvastam el. Véletlenül nem arab származású ez a gáláns úriember? Mert ha igen, akkor felejtsd el nagyon hamar. Azok ígérgetnek minden szépet és jót, úgy is viselkednek egészen addig, amíg a kedves, hőn imádott nőszemély az övék nem lesz törvényesen is.

Persze ez más esetben is előfordulhat. De ha elég régóta ismered, és úgy érzed, hogy megbízol benne, akkor talán érdemes lenne az ajánlatán elgondolkodni.

Sok sikert!

24/n

2011. nov. 24. 14:29
 5/11 anonim ***** válasza:

24 éves vagy, szóval fel sem tudod még ezzela fejjel fogni, hogy mit hagysz ki ha nemet mondasz!

Én 30 vagyok! Higyj nekem ;) !

2011. nov. 24. 14:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp menj vele, nagyon szerencsés vagy! :) Sok mindent megadnék azért, hogy ilyen lehetőségem legyen az életben!

Ha már eddig is jól megvoltatok, megvan a vonzalom, és képes ide utazgatni miattad, akkor ezután sem lesz gond. :) Az egyetem kevésbé fontosabb szerintem, mint egy boldog kapcsolat. Arra jobban emlékszel majd öregkorodban, mint a padban töltött időre. ;)

22/L

2011. nov. 24. 14:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak az nem fél belevágni, akinek már nincs mit vesztenie... Gondold át azért, járhatsz rosszul is.
2011. nov. 24. 14:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem menj... Mit meg nem adnék egy ilyen lehetőségért!

Persze, járhatsz rosszul is, de akkor max hazajössz. Mindig legyen a bankszámládon elég pénz egy repjegyre haza.

Menj!

2011. nov. 24. 15:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem arab, amerikai(feher), nem bevandorlo, hanem torzsgyokeres. Meg sosem jartam ott, ezert neha kicsit erosnek erzem az otletet, hogy rogton oda koltozzek, de alapvetoen tetszik. Vele jol megvagyunk, csak mindig ugy gondoltam, hogy tobb ido kell egy hazassagkoteshez. Persze ez nalam a 2-3evet jelenti, tobbe bele se mennek, azt megalazonak ereznem nokent.
2011. nov. 24. 16:35
 10/11 anonim ***** válasza:

A nagynéném és az unokatestvérem is USA-ba ment férjhez. Mindkettő jól megszívta, válás lett a vége. Első esetben kiderült, hogy nem kalácsból van a kerítés, mert drogos az úr, a második esetben pedig egyszerűen nem jöttek ki, túl sok volt a különbség.

Szóval tudom, hogy sokan rohannának ámerikába, de...

2011. nov. 24. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!