Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Belemennel a hazassagba vagy sem?

Belemennel a hazassagba vagy sem?

Figyelt kérdés
Tegyuk fel, hogy az eleted teljesen osszeomlott, nincsenek barataid, egy nehez szakra jarsz, amit se anyagilag nem birsz-mert mellette nem tudsz dolgozni- az egeszseged is total oda, de mar nem csak a testi, a lelki is, levegovaltozasra lenne mindenkepp szukseged. Megismersz egy ferfit, aki vonz, mint ferfi, tehat a kemia megvan, nagyon galans, figyelmes veled, mint meg soha elotte egy ferfi sem. 1 evig utazgat hozzad,repul mindig, meg ugy is, hogy elotte azt mondtad, biztos 1x sem fog, mert akarmennyire rendes,ilyen csak a mesekben van, aztan kiderul, hogy meg sem.... Elmondasa szerint eddig neki se volt szerencseje a nokkel,mint ahogy nekem sem a ferfiakkal. 8ev van konztunk. Megkert, hogy legyek a felesege, es hagyjak itt mindent, az egyetemet majd ott folytatom(ez az elso evem, meg 6lenne ezzel egyutt.) Egyfelol arra gondolok, hogy imadom ot,es ez az egesz valtozas jot tenne. Masfelol a valtozasra nem tudom mennyire szabad gondolni, hisz akkor mar nem az embert nezem. De az is igaz, hogy a kapcsolatokban elvarunk dolgokat,akkor ennyi erovel azt se szabadna, hogy legyen e diplomaja, feher boru legyen etc, pedig ezeket is sokan elvarjak. Masfelol meg egy kicsit szkeptikus vagyok, bar 24 eves vagyok,meg semennyit se eltem,ami nem hianyzik,csak emiatt mindenben olyan bizonytalan vagyok. Egyebkent mindig ezt csinalom,ha valami fontos dologrol kellene dontest hoznom. Azt hiszem tul koran kellett felnonem, kicsikent mar felnotthez melto donteseket kellett hoznom,mert ra voltam kenyszeritve, most viszont minden elol csak menekulnek. Szeretnek csaladot hamarosan, viszont ehhez nem artana megtanulnom,hogy milyen is egyutt lenni. Ha most vele nem kezdem el,talan mar el se kezdem. Az egyedulletet barmilyen szar is, konnyu megszokni, aztan mar nehez alkalmazkodni. Ez idovel csak rosszabb lesz. 3honapig eltunk itt egyutt, ha ez szamit valamit, o nem tud itt maradni, es nem is lenne itt munkaja. A nyelvet se beszeli, el se varhatom,hogy tanuljon meg magyarul csak ugy ripsz-ropsz. Azt mondta az anyagiakkal ne torodjek, a szuleim is ismeri. Elso dolga volt,hogy nekik bemutatkozzon, szeretik ot. Viszont ezzel tenyleg teljesen megvaltozna az eletem,messze kerulnek stb. Bar teny, a szuleim hianyoznanak egyedul, az egyetemet mashol is lehet folytatni, ha mar legalabb harmadeves lennek,de meg az se...Egyedul,egy tars nelkul, meg tuti begolyoznek lassan,de biztosan.
2011. nov. 24. 14:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

nem ismerem az amerikai bevandorlast, de pl ide ki lehet jonni un fiance visa-val,a mi ad egy kis idot h egyutt elj hazassag elott. Bar az sem 2-3 ev. Egyreszrol azt mondom h proba szerencse, es batrake a szerencse, ha enm probalod meg sosem tudod h milyen lett volna, es lehet h orok eletedre hibaztatnad magadat. Tehat ebbol a szempontbol en azt mondom h menj.

Ugyanakkor azt mondom h vigyazz magadra es igyekezz ne 100% rautalva lenni. En egymagam egy boyfriend miatt vandoroltam a vilag masik felere messzebb mint Amerika, de a kapcsolat nem dolgozodott ki, igaz, nem hazassagi visaval jottem, hanem letelepedesi visaval a szaktudasom alapjan. Itt ismerkedtem meg a ferjemmel miutan szakitottam az ahitattal kovetett pasimmal. A kulturalis kulnbozosegek a lila kod elmultaval kijonnek es a mindennapos eletunk resze. Sajnos nem volt idonk 2-3 evet egymassal egyutt elni elotte, gyogyszer mellett terhes lettem igy 6 honap utan koltoztunk ossze. Akkor meg minden tok jo volt mig meg nem szuletett a kislanyunk, itt jott az elso kulturalis kulonbseg h mi maskepp nevelunk gyereket a mi kulturank sokkal jobban onfelaldozobb. Aztan ra egy evre tartottuk az eskuvot, es az eskuvo utan fokozatosan jottek elo a kulturalis kulonbozosegek. Vannak erzelmi civodasaim mert vissza kellett jonnom dolgozni, es nem adatott meg a 3 eves gyes gyed rendszer, ebbol maradando erzelmi seruleseim vannak, amit o nem ert. Ez odaig gyuruzott, h neha ugy erzem h csak elunk egymas mellett mint ket idegen, mig en probalom megerteni es elfogadni olyannak amilyen, o meg sem hallgatja mar az erveimet, es ha probalom elmagyarazni, h miert erzek vagy gondolkodok igy akkor inkabb kritikanak mint epitojellegunek fogja fel. Eleinte segitett sokat, mara ez mar a zerora csokkent le. Ha anyu nem segitene be akkor begolyoznek. Csak a kerdes h meddig lehet ezt birni. Ha kerdezed h boldog vagyok e a valaszom h NEM es elmondom h nem ilyen lovat akartam. Es errol az oldalrol meg azt mondom h a kulnbseg az egyutteles alkalmaval utkozik ki amire a 3 honap az eleg keves. eddig meg tudja magat tartoztatni, de ha 3 ev addig nem fogja birni.

Ezert irtam h vigyazz magadra, sose legyel rautalva, talald meg magad hobbijat vagy szamitasodat, es ha nem tetszik akkor irany haza. Sose zarj le semmit Mo-n, es mindig tartalekold ezt egy un mentsvarnak.

2012. júl. 31. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!