Belemennel a hazassagba vagy sem?
nem ismerem az amerikai bevandorlast, de pl ide ki lehet jonni un fiance visa-val,a mi ad egy kis idot h egyutt elj hazassag elott. Bar az sem 2-3 ev. Egyreszrol azt mondom h proba szerencse, es batrake a szerencse, ha enm probalod meg sosem tudod h milyen lett volna, es lehet h orok eletedre hibaztatnad magadat. Tehat ebbol a szempontbol en azt mondom h menj.
Ugyanakkor azt mondom h vigyazz magadra es igyekezz ne 100% rautalva lenni. En egymagam egy boyfriend miatt vandoroltam a vilag masik felere messzebb mint Amerika, de a kapcsolat nem dolgozodott ki, igaz, nem hazassagi visaval jottem, hanem letelepedesi visaval a szaktudasom alapjan. Itt ismerkedtem meg a ferjemmel miutan szakitottam az ahitattal kovetett pasimmal. A kulturalis kulnbozosegek a lila kod elmultaval kijonnek es a mindennapos eletunk resze. Sajnos nem volt idonk 2-3 evet egymassal egyutt elni elotte, gyogyszer mellett terhes lettem igy 6 honap utan koltoztunk ossze. Akkor meg minden tok jo volt mig meg nem szuletett a kislanyunk, itt jott az elso kulturalis kulonbseg h mi maskepp nevelunk gyereket a mi kulturank sokkal jobban onfelaldozobb. Aztan ra egy evre tartottuk az eskuvot, es az eskuvo utan fokozatosan jottek elo a kulturalis kulonbozosegek. Vannak erzelmi civodasaim mert vissza kellett jonnom dolgozni, es nem adatott meg a 3 eves gyes gyed rendszer, ebbol maradando erzelmi seruleseim vannak, amit o nem ert. Ez odaig gyuruzott, h neha ugy erzem h csak elunk egymas mellett mint ket idegen, mig en probalom megerteni es elfogadni olyannak amilyen, o meg sem hallgatja mar az erveimet, es ha probalom elmagyarazni, h miert erzek vagy gondolkodok igy akkor inkabb kritikanak mint epitojellegunek fogja fel. Eleinte segitett sokat, mara ez mar a zerora csokkent le. Ha anyu nem segitene be akkor begolyoznek. Csak a kerdes h meddig lehet ezt birni. Ha kerdezed h boldog vagyok e a valaszom h NEM es elmondom h nem ilyen lovat akartam. Es errol az oldalrol meg azt mondom h a kulnbseg az egyutteles alkalmaval utkozik ki amire a 3 honap az eleg keves. eddig meg tudja magat tartoztatni, de ha 3 ev addig nem fogja birni.
Ezert irtam h vigyazz magadra, sose legyel rautalva, talald meg magad hobbijat vagy szamitasodat, es ha nem tetszik akkor irany haza. Sose zarj le semmit Mo-n, es mindig tartalekold ezt egy un mentsvarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!