Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha egy nő alig főz?
Konzervatív családban nőttel fel, ahol apám a férfias munkát végezte (fűnyírás, villanyszerelés, bútorgyártás, pénzkeresés oroszlán része), anyám pedig a nőies munkákat (főzés, takarítás, vasalás, mosás).
Értem én hogy 21. század, meg emancipáció van már, de az elmúlt években egyetlen barátnőm sem tudott főzni. És mindegyik gyűlölt is sütni-főzni. A jelenlegi barátnőm is, akivel 1 éve élek együtt.
Nem vagyok kaja-központű, úgy állok az evéshez sokszor, hogy kötelező életfenntartó dolog. De azért néha jól esne egy-egy ebéd vasárnap!
Ilyenkor vagy rendelünk, vagy nézzük egymást hogy nincs kaja. Persze megveszek minden alapanyagot, neki alig kell költenie kajára, de így se csinálja. Duzzog-csapkod, hogy neki főznie kell, összedob valami egyszerűt fél óra alatt, aztán elém b*ssza. És kb mindig ugyanaz a 1-2 féle kaja rotálódik, annyira nem ért a főzéshez.
Gondoltam rá, hogy meg kéne tanulnom főzni, de nincs hozzá affinitásom. Ráadásul szellemi tevékenységet végző egyéni vállalkozó vagyok, nekem 2-3 óra ami elmenne főzésre, az elmehetne munkára is és azidő alatt is pénzt kereshetnék. Mondtam a páromnak, hogy nekem dolgozni kell, hogy legyen pénzünk, és legyen mit ennünk (ő nagyon keveset keres). De nem érti meg, vagy nem akarja összerakni a képet.
Szóval szenvedünk. Mi lehet tenni?
Én 33/F, ő 34/N.
"ez az eltartott dolog nagyon rosszul hangzik, remélem hogy nincs sok így gondolkodó nő, mint te."
én ilyen nő vagyok, klasszikus, hagyományos felállásban, cserébe a férjemnek SEMMIT nem kell csinálnia, azaz reggel felkel, felöltözik, dolgozik 8 órát, hazajön, kajál, számítógépezik,focit néz és sörözik, néha elmegy haverokkal. Két gyerekünk van.
Olyan nőt kell találni, akinek egyezik az értékrendje a tiéddel.
Le leszek pontozva és azt fogják mondani, hogy rabszolga vagyok , de pont nem érdekel, elmondom az enyémet.
Kétszer annyit dolgozok mint a férjem, 3* annyit keresek, sokszor szombaton is egész nap meló. Mégis enyém a háztartás teljes egészében. Kizárólag én főzök, takarítok, mosok, vezetem a háztartást. Ha sajtos pogácsát szeretne reggelizni, felkelek korábban, hogy frissen sülve elé rakjam.
Én így gondolom helyesnek. Én szeretek gondoskodni 100 %osan a családomról, attól függetlenül hogy mennyit dolgozok és mennyit keresek.
De ez az én értékrendem. Olyat kell talánod, akivel ez megegyezik
Azért valahol tudják jól az itt életvitelszerűen lézengő válaszadók, hogy nőként elég jelentősen megbuktak, hibáztatják még az atyaúristent is, de ők főzni, gondoskodni nőként másról....na azt nem.
Köpedelem az ilyen nők hozzáállása, de amúgy is kötve hiszem, hogy párkapcsolatban élnének.
Mi lesz az ilyenekkel, amikor a gyerekükkel vannak egyedül otthon?
Számonkérik a gyereküket, miközben a gyk-n szidják a férfiakat, mi a fszért nem főznek magukra, meg cumiztatják magukat?
Szerintem ti inkább ne is szaporodjatok, mert teljesen felesleges.
én tudok főzni és szeretek is. egyedül élek, de rendszeresen főzök magamra és jó is vagyok benne
ha lenne kapcsolatom akkor felesbe főznék a társammal, mivel a főzés egy alap életképesség
szerintem az elég unszimpatikus, hogy a barátnőd csak a telefont tudja nyomkodni, de te választottad és neked kell tudni együtt élni vele
én szívesen kedveskednék, akár süteménnyel vagy egyébbel, ha lenne kapcsolatom de háztartásbelibe azért nem mennék át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!