Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom borzasztóan idegesít, ez normális?
Együtt élünk 3 éve. Nem rég kezdte el, hogy idegesít reggelente. Felébreszt reggelente, mikor még aludhatnék olyan 10-20 percet. (Lecseszem még én vagyok a hibás). Direkt rám száll ha mérges leszek rá reggel, mindennel elkezd idegesíteni. Irritálóan utánoz, lehúzza rólam a takarót, eldugja a kabátomat, megissza a kávémat stb. Mert hogy én tiszteletlen vagyok vele.
Elegem van, szivem szerint kihajítanám a francba. Vélemény?
21/L 20/F
Szerintem gyáva szakítani és így akarja kiprovokálni. Kölyök még, nem nagy veszteség.
Amúgy nem, nyilván nem normális, de ezt te is érzed.
Nyilván azért csinálja, mert látja rajtad, hogy idegesít.
Első körben szerezz be valami nyugtatót magadnak.
Lehet, hogy csak egy kis vidámságot akár vinni a szürke napokba. Két dolgot tehetsz. Jobban mondva hármat.
1.otthagyod
2.felveszed a kesztyűt
3.nem veszel róla tudomást.
Szerintem reggelente merevedéssel ébred és frusztrált mert nincs szex. Mit gondolsz minek ébreszt fel?
Ha van kedved, szexeljetek, ha nincs, akkor mondd neki, hogy verje ki, amíg alszol, attól minden férfi megnyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!