Normális, hogy így érzek? Borzasztóan kimerült vagyok. Többi lent.
Hàt olvasàs közben is teljesen àtèreztem a problèmàdat, a baba melletti nem alvàs, kimerültsèg, fàradsàg bàrkit le tud dobni a làbàról 3 hónap utàn.
Ha jó èrtem èjjel 2 órànkènt eteted ès szopizik. Bealszik közben ès nem eszik eleget azèrt èbred ùjra 2 óra utàn? Ha eleget szopizik nem lenne èhes.
Egyèbkènt teljesen normàlis amit èrzel, sajnos ki kell vàrni ahogy nagyobb lesz jobb lesz jobb evô jobb alvó lesz.
Az én kisfiam szerencsére 1 hónapos korára megtanult éjjel 6 órát átaludni, de addig emlékszem, hogy egy horror volt. Nappal is aludtam vele, éjjel is, de azt az ős-fáradtságot, amit akkor éreztem, hát előtte el sem tudtam volna képzelni. A normál alvásigényem 9 óra... No, de minden felkelésnŕl arra gondoltam, hogy sosem lesz már ilyen picurka és mindrn percet kihasználok, hogy gyönyörködjek benne.
Amúgy hamarosan, 4 hósan jön az alvasérés. Hátha utána jobbak lesznek az éjszakák! Drukkolok!
Lehet hogy olyat írok, amit már próbáltál, akkor bocsánat az okoskodasert :) de szinte biztos, hogy ha rendesen eszik, akkor 3 hosan mar nem éhes ilyen sűrűn, es csak azért cicizne, mert megszokta, hogy sir es kap. Erdemes cumival próbálkozni, hogy miután rendesen megeteted es következonek felkel, nem veszed ki az ágyból, cumit adsz neki, "susogsz", dudolsz a kisagy mellett, simogatod, fehér zaj, stb, persze ha nagyon sir kiveszed megnyugtatod berakod, cumi amíg el nem alszik. De nem rakod mellre.
Nálunk ez bevalt, es már csak egyszer kel enni éjjel, es ha álmosan (de nem hulla fáradtan) rakom le, akkor egyedül is el tud aludni,nem kell hosszasan ringatni előtte.
Teljesen normális, ne aggódj ezen, engedd meg magadnak, hogy azt érezd, besokalltál, ezért ne büntesd magad.
Saját szobában altatod? Nagyon sokaknak megoldás, hogy egy időre az ágyuk mellé teszik a kiságyat, igazából a nemzetközi ajánlás is az, hogy legalább féléves koráig mindenképpen egy légtérben aludjatok. Neked nem kellene felkelni, csak magad mellé venni és megszoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!