Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, hogy így érzek?...

Normális, hogy így érzek? Borzasztóan kimerült vagyok. Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sokszor elkeseredett vagyok a kimerültség miatt. 3 hós lesz a babám, anyatejes. Idáig 2x tudtam éjjel 4 órát, és kb 6x 3at aludni egybe. Jön mellé persze plusz 1-2 óra, de általában etetem este 8-9 fele, van hogy fél11kor is, éjjel 1kor, 3kor, 5 fele, 7kor is..nagyon fáradt vagyok, hasfájós, nappal sem alszik túl jól. Amúgy kiegyensúlyozott baba, sokat mosolyog, de ez az alvás dolog agyrém. Mindenki mondja, aludj nappal ha a baba is alszik. Na oké, de semmi sem pihentetőbb egy normális éjjeli alvásnál. Nameg a házimunka is ott van. Párom segít ha hazajön, de sokat dolgozik, őt sem akarom nahyon leterhelni. Tudom, hogy ilyen, ha babát vállal az ember. Tudom, hogy én akartam, és hogy számolnom kellett ezzel. De annyira fáradt vagyok, sokszor már a túlfáradástól nehezen alszom el este. 2 etetés között is mire elaltatom, és elalszom én is, kelhetek a következőre kb. Mindenki mondogatja, jaaj, az én babám már ekkor meg akkor átaludta az éjjelt, egybe 8-9 órát stb. És tökre irigy vagyok ilyenkor. Ezután meg rosszul érzem magam, hogy hogy lehetek ilyen szar, hogy ennyire irigykedem másokra. Nem rosszból, de annyira jó lenne, ha csak mondjuk 1-2x kellene kelni. És azt is tudom hogy a java csak most jön, fogzás stb... Imádom a gyerekem, mindennél jobban. Nincsenek is nagy igényeim, csak olyan jó lenne kicsit többet, és jobban aludni, nameg néha melegen meginni a reggeli kávémat.. Érez, érzett más is így? Nagyon önző gondolataim vannak?

2020. máj. 22. 07:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, néha az segít, ha kibőgöd magad, vagy ha kiírod magadból, hogy milyen nehéz 😊

Az én babám 10 hónapos. Első gyerek. Vagy valamit nagyon elrontottam, vagy ilyen típus, de bizony másfél óránként kel.

Mikor már többször majdnem elájultam a fáradtságtól, úgy döntöttem, hogy együtt alszom vele. Én lezuhanyzom 6 körül, úgy, hogy a pici pihenőszékben/etetőszékben van. Aztán megfürdetem és mi megyünk aludni. Továbbra is sokszor ébred, de kb 5 perc alatt mindketten vissza alszunk, úgyhogy sokkal kipihentebb vagyok én is és ő is.

Kitartást Neked! Remélem megtalálod a Nektek legmegfelelőbb módszert.

2020. máj. 22. 16:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Hasfájás ellen van néhány tippem, hátha beválik valamelyik: 1. Te hagyd el a saját étrendedből az összes puffasztó ételt, kávét + valamennyi tejterméket (tejfehérjét). Ez nem azt jelenti, hogy ne fogyassz állati fehérjét, csak tejfehérjét ne. 2.Szopizás után nagyon alaposan meg kell büfiztetni, egy büfögés nem elég. A babák sok levegőt nyelnek, minden evés után alapos, legalább 15-20 perc büfögtetés szükséges. Függőleges helyzetben a válladra helyezve, finoman simogatva a hátát. 3.Vannak hasfájás, puffadás elleni babateák, drogériákban vagy gyógyszertárban nézz utána.

Egyébként az első három hónap a legnehezebb, most már az idegrendszeri érés miatt is többet fog aludni.

2020. máj. 22. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!