Normális, hogy így érzek? Borzasztóan kimerült vagyok. Többi lent.
Igen, néha az segít, ha kibőgöd magad, vagy ha kiírod magadból, hogy milyen nehéz 😊
Az én babám 10 hónapos. Első gyerek. Vagy valamit nagyon elrontottam, vagy ilyen típus, de bizony másfél óránként kel.
Mikor már többször majdnem elájultam a fáradtságtól, úgy döntöttem, hogy együtt alszom vele. Én lezuhanyzom 6 körül, úgy, hogy a pici pihenőszékben/etetőszékben van. Aztán megfürdetem és mi megyünk aludni. Továbbra is sokszor ébred, de kb 5 perc alatt mindketten vissza alszunk, úgyhogy sokkal kipihentebb vagyok én is és ő is.
Kitartást Neked! Remélem megtalálod a Nektek legmegfelelőbb módszert.
Hasfájás ellen van néhány tippem, hátha beválik valamelyik: 1. Te hagyd el a saját étrendedből az összes puffasztó ételt, kávét + valamennyi tejterméket (tejfehérjét). Ez nem azt jelenti, hogy ne fogyassz állati fehérjét, csak tejfehérjét ne. 2.Szopizás után nagyon alaposan meg kell büfiztetni, egy büfögés nem elég. A babák sok levegőt nyelnek, minden evés után alapos, legalább 15-20 perc büfögtetés szükséges. Függőleges helyzetben a válladra helyezve, finoman simogatva a hátát. 3.Vannak hasfájás, puffadás elleni babateák, drogériákban vagy gyógyszertárban nézz utána.
Egyébként az első három hónap a legnehezebb, most már az idegrendszeri érés miatt is többet fog aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!