Meghalt a kisbabám 1naposan, borzasztóan fáj hogy elvesztettem. A gerincvelője be volt vérezve ezáltal lebénulva jött a világra. Normális terhességem volt, miért nem mutatta ki az ultrahang hogy baj van?
Öszinte részvétem.
Nagyon sajnálom ami veled történt.Biztosan nagyon nehéz lessz,de gondolj arra,hogy lebénulva milyen élete lett volna.Szerintem nézz utánna,és tegyél a doki ellen.Neki ezt látnia kellett volna.Voltál 4d-en???Esetleg keress fel egy pszichológust,hátha tud segíteni feldolgozni ezt a tragédiát.
Mindig azt mondom, nincs nagyobb veszteség, mint egy baba elvesztése, legyen az még a méhben, vagy már kijőve onnan...
Sajnálom.
Pereskedni ahogy írtad nem is akarsz, de felesleges is. Ha megnézed a papírokat, amiket aláiratnak vizsgálatokkor, rajta van, hogy nem teljeskörű a feltárás, és a vizsgálattól függetlenül lehetnek nem látott problémák.
Gondolj bele, van akinek kéz nélkül születik a babája, azt hogy nem látják? Na meg a dokik összetartanak, szóval nem sokat nyernél, max pár év után valamennyi kártérítést, ami lehet nagy összeg lenned, de tényleg nem éri meg.
A párodnak én is azt tanácsolom, hogy menjetek együtt orvoshoz, hisz persze, hogy tragédia ami történt, de ez millióból egy, nem fog ismét megtörténni. Szeressétek a babátokat, hisz volt, élt, ha keveset is, és nemlehet elfeljteni, és nem is akarjátok.
De ez nem ok arra, hogy ne legyen babátok. Ha lerugott a ló, minél előbb vissza kell ülni a hátára!!!...
KEressetek fel egy jó szakembert, és segíteni fog, hidd el. Én is jártam párterápiára, csodákra képes, ha jó a doki!!
Ha párod elhagy, neked is fájdalmat okoz, és ettől még nem éled fel a baba, és más asszony mellett is érheti tragédia. Téged viszont szeret, és lehettek még bodlogok a következő babával is eleget:-)
Kitartást és mindenjót kívánok, alakuljanak jól a dolgok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!