Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ráhagynátok vagy sem? 4D...

Ráhagynátok vagy sem? 4D ultrahang.

Figyelt kérdés

29. hétben vagyunk, lassan itt az ideje a következő (30-32 hetes) kötelező ultrahangnak. Eredetileg úgy állapodtunk meg a Párommal, hogy kétszer megyünk el babamozit csináltatni. A 25. héten voltunk is "biztos, ami tuti" alapon, hogy lássuk, minden rendben van e. Keresztanyámtól ajándékba kaptunk pénzt a másik "pofinézegetős" ultrahangra.

Idő közben viszont a Párom meggondolta magát és azt mondja, menjek csak a kötelezőre beutalóval, nem kell erre megint pénzt költeni, hiszen már bámészkodtunk múltkor, lehet azt a pénzt okosabb helyre is költeni.

Szerintetek is felesleges elmenni megint mozizni?

2011. júl. 22. 10:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
azt a pénzt azért kaptátok hogy erre költsétek, így ha más valamire elköltitek akkor keresztanyud lehet hogy megharagszik.
2011. júl. 22. 10:45
 2/12 anonim ***** válasza:

Ezt nektek kell eldönteni! :) Mi háromszor voltunk. Mivel az első babám minden előjel nélkül elhalt, ezért a következő terhességemnél nagyon aggódtam. Mivel a kötelező uh-ok között nagyon sok idő telt el, én nem bírtam idegekkel, hogy hetekig nem látom a babám, hogy minden rendben. Így mi 3-szor voltunk 4d-s uh-on. Nem állunk jól anyagilag, de nekünk ez fontos volt, így az ára nem volt olyan fontos.

Ezért mondom, hogy ti tudjátok, hogy mi a fontos, mire kell pénzt kiadni.

2011. júl. 22. 10:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ha minden rendben van, szerintem is felesleges, annak idején én is annyira akartam látni a babám, de ő utálta az ultrahangot, mint a legtöbb baba, egyszer szerintem bőven elég. Már egy éves a lányom és még egyszer sem vettük elő a dvd-t, akkor frissiben megnéztem vagy hússzor egymás után, azóta a szekrény mélyén hever.
2011. júl. 22. 10:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is felesleges, DE ha már odaadta a pénzt a keresztanyád, akkor illik elmenni, hisz erre adta. Vagy add vissza neki (ha jófej, lehet hogy azt mondja, tegyétek el).
2011. júl. 22. 10:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Nos, mi még nem voltunk, és nem is megyünk 4D-s UH-ra. Nem vagyunk hűdegazdagok, szóval inkább másra költjük el azt a pénzt, amit otthagynánk. Ettől még nem érezzük magunkat rossz embernek/szülőnek...
2011. júl. 22. 11:00
 6/12 anonim ***** válasza:

mi mindkét terhesség alatt 1x voltunk 4D.-n

Szerintem menjetek el babamozira és adjatok ajándékba egy képet a keresztanyádnak is. én így tennék. ha a férjed nem akar menni akkor menj el keresztanyáddal.

2011. júl. 22. 11:31
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha kifejezetten erre kaptátok a pénzt, akkor:

1. illene elmenni

2. ha mégis úgy döntötök, hogy nem mentek el, akkor mindenképp beszélni kell keresztanyuddal, hogy nem haragudna-e meg, ha másra költenétek a pénzt, persze babával kapcsolatos dologra. Akár megveszitek belőle a játszószőnyeget.

Egyébként én is feleslegesnek tartom a többszöri babamozizást, ha minden rendben van! Mi egyszer voltunk, 28 hetesen, és igaz amit már írt valaki is, akkor két napig folyamatosan azt néztem, azóta se néztem bele, már másfél éves a fiam...

2011. júl. 22. 11:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Eygik gyrekkkel sem voltam 4D, babmizin.
2011. júl. 22. 12:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Mi is egyszer voltunk. Nagyon nagy élmény volt. Ha anyagilag megtehettük volna, természetesen mégegyszer moziztunk volna!

Nektek nem kerül semmibe, hiszen kaptatok rá pénzt. Semmiképp nem hagynám ki!

2011. júl. 22. 12:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi 2x voltunk. A sima uh-on azt mondták, hogy baj van a babával, a 4D-s uh-on nem láttak olyan nagy eltéréseket. Hála az égnek nem lett semmi baja a babánknak, de engem megnyugtatott, hogy benéztem hozzá. Szerintem egyeztesd le a keresztanyuddal, hogy mit szólna hozzá, ha másra költenétek a pénzt és ha nem akartok újra mozizni, ne menjetek el.
2011. júl. 22. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!