Ráhagynátok vagy sem? 4D ultrahang.
Figyelt kérdés
29. hétben vagyunk, lassan itt az ideje a következő (30-32 hetes) kötelező ultrahangnak. Eredetileg úgy állapodtunk meg a Párommal, hogy kétszer megyünk el babamozit csináltatni. A 25. héten voltunk is "biztos, ami tuti" alapon, hogy lássuk, minden rendben van e. Keresztanyámtól ajándékba kaptunk pénzt a másik "pofinézegetős" ultrahangra.
Idő közben viszont a Párom meggondolta magát és azt mondja, menjek csak a kötelezőre beutalóval, nem kell erre megint pénzt költeni, hiszen már bámészkodtunk múltkor, lehet azt a pénzt okosabb helyre is költeni.
Szerintetek is felesleges elmenni megint mozizni?
2011. júl. 22. 10:39
11/12 anonim válasza:
Szerintem soha sem felesleges. 5x mentem el, mert nagyon vágytam hogy láthassam. Az én párom is jelezte, hogy nem állunk olyan jól anyagilag, de megértette hogy nekem ez megnyugvást és örömet okoz. Volt hogy a barátnőmmel mentem, mert a férjem dolgozott.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Azt hiszem letettem a mozizásról. Szerencsére nem indokolja különösebben semmi a szórakozáson kívül :)
2011. júl. 25. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!