Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális hogy a párom hazajön munkából és egész estig videójátékozik?
Igen van akinek normális.
Neki erre van igénye. Neked úgy tűnik nem.
Beszéltél már vele erről?
Ez még a jobbik eset.
Az előbbi kérdésnél a pasi egész nap izzadva dolgozik a nő meg otthon ül és internetezik.Neked is uncsi az este?
Már ropogtatod a szotyolát meg kortyolod a kolát miközben várod a válaszokat?
Valamikor nekem is ez a programom. Nem tudom mennyivel rosszabb, mint estig sorozatozni. 😃
Ideje lenne elfogadni, hogy a videojátékok ugyanolyan értékű mediumok mint a filmek, sorozatok, novellák, mangák, stb.
Nem, abszolút nem normális.
Akiknek az hát azoknak csak azt tudom ajánlani, hogy ne b@ sszák el más életét és ne legyenek komoly kapcsolatban ahol a másik számít rájuk. Mindenkinek joga van bármihez, akár naponta órákat játszani is amíg ez nem megy egy másik ember rovására.
Neked pedig, hogy ha lehet add ki az útját amíg nem késő. Egy párkapcsolat nem erről szól. Mert lehet hobbija az embernek vagy valami amivel levezeti a napi feszültséget akár videojatekkal is, de ne ez legyen a mindennapos program. Az már baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!