Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek normális hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális hogy a párom hazajön munkából és egész estig videójátékozik?

Figyelt kérdés

2020. nov. 4. 20:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
47%

Ne aggódj.. Kedves 10-es! A 9-es vagyok! Szerintem van oka annak, hogy nem a kérdező szoknyájába bújik mindig a fickó.

Mi, együtt játszunk, ha holt idő van. Kártya, társas stb..

Ti is adjátok meg az alternatíváját... Az is igaz, hogy az én feleségem nem hisztizik, tehát beszélgetni is jó vele.

2020. nov. 4. 23:52
 12/21 anonim ***** válasza:
19%

Nyilván az is a pasi hibája ha egy nő unalmas, tudjuk.

Mindenről a pasi tehet, mert ugye a nők szerint a férfiak dolga az hogy "ragyogtassák" őket, bármit is jelent ez...

2020. nov. 5. 00:02
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Az én ismerősi körömben is van ilyen pár, ahol a férfi munka után csak a gépet nyomja. ismerem jól mindkettőjüket, ott a férfi igazából nem nőtt fel a komoly kapcsolatra, együttélésre, nincs felkészülve arra, h együttélés esetén bizony neki is vannak kötelezettségei, felelőssége. Nem a nővel van a gond, h unalmas és a pasi nem tud vele mit kezdeni. Egy igazi férfi mindig el tudja szórakoztatni a párját, ha szereti és nem a saját kényelmét részesíti előnyben.
2020. nov. 5. 07:25
 14/21 anonim ***** válasza:
78%
Az a pasi, aki egész este videojátékozik, nem unalmas?
2020. nov. 5. 09:14
 15/21 anonim ***** válasza:
57%

Ez mit jelent pontosan? Hazaér fél 6-kor, és 7-ig játszik? Vagy hazaér 3-kor és éjjel 2-ig tolja?

Nagyon nem mindegy szerintem. Párom is szokott "estig" játszani, munka után úgy este 6-7-ig, semmi bajom vele.

2020. nov. 5. 10:48
 16/21 anonim ***** válasza:
67%
Akinek ez normális, annak nem lesz hosszú életű a párkapcsolata. Este nem telefont buzerálunk, nem laptopot nyomkodunk, nem a TV-t csodáljuk, hanem végre odafigyelünk a párunkra. Hallottad már, hogy a kapcsolatot ápolni kell? Nos, ez jelenti az ápolást.
2020. nov. 6. 14:21
 17/21 anonim ***** válasza:
De mitől a "párod"?
2020. nov. 7. 18:54
 18/21 anonim ***** válasza:
14%
Jó, de a szexen kívül mire lehet használni egy barátnőt?
2020. nov. 8. 12:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Kérdező,mit várnál el tőle videójátékozás helyett,és mi az amit te csinálsz miközben ő játszik?
2020. nov. 15. 16:42
 20/21 Gombos Zsolt(Jeti) ***** válasza:
Amíg nincs gyerek,igazából nem is komoly a sztori.Ismerek egy párt,2 gyerekkel,csávó gyárban nyomul 3 műszakban.Ha éjszakás:nappal játszik és alszik;nappalos:délután-este játszik,alszik;délutános:éjszaka-délelőtt játszik,alszik.Az asszony meg eljárkál a 2 gyerekkel az ovis csoporttársakhoz,hogy ne zavarja a fantasztikus férjét.Sörre-cigire van pénz,a gyerekek meg nem ismerik a gyümölcsöt...Szóval felvázoltam egy jövőképet,persze nem biztos,hogy a párod nem változna,ha kell...
2020. dec. 11. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!