Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális hogy a párom hazajön munkából és egész estig videójátékozik?
Figyelt kérdés
2020. nov. 4. 20:36
11/21 anonim válasza:
Ne aggódj.. Kedves 10-es! A 9-es vagyok! Szerintem van oka annak, hogy nem a kérdező szoknyájába bújik mindig a fickó.
Mi, együtt játszunk, ha holt idő van. Kártya, társas stb..
Ti is adjátok meg az alternatíváját... Az is igaz, hogy az én feleségem nem hisztizik, tehát beszélgetni is jó vele.
12/21 anonim válasza:
Nyilván az is a pasi hibája ha egy nő unalmas, tudjuk.
Mindenről a pasi tehet, mert ugye a nők szerint a férfiak dolga az hogy "ragyogtassák" őket, bármit is jelent ez...
13/21 anonim válasza:
Az én ismerősi körömben is van ilyen pár, ahol a férfi munka után csak a gépet nyomja. ismerem jól mindkettőjüket, ott a férfi igazából nem nőtt fel a komoly kapcsolatra, együttélésre, nincs felkészülve arra, h együttélés esetén bizony neki is vannak kötelezettségei, felelőssége. Nem a nővel van a gond, h unalmas és a pasi nem tud vele mit kezdeni. Egy igazi férfi mindig el tudja szórakoztatni a párját, ha szereti és nem a saját kényelmét részesíti előnyben.
14/21 anonim válasza:
Az a pasi, aki egész este videojátékozik, nem unalmas?
15/21 anonim válasza:
Ez mit jelent pontosan? Hazaér fél 6-kor, és 7-ig játszik? Vagy hazaér 3-kor és éjjel 2-ig tolja?
Nagyon nem mindegy szerintem. Párom is szokott "estig" játszani, munka után úgy este 6-7-ig, semmi bajom vele.
16/21 anonim válasza:
Akinek ez normális, annak nem lesz hosszú életű a párkapcsolata. Este nem telefont buzerálunk, nem laptopot nyomkodunk, nem a TV-t csodáljuk, hanem végre odafigyelünk a párunkra. Hallottad már, hogy a kapcsolatot ápolni kell? Nos, ez jelenti az ápolást.
18/21 anonim válasza:
Jó, de a szexen kívül mire lehet használni egy barátnőt?
19/21 anonim válasza:
Kérdező,mit várnál el tőle videójátékozás helyett,és mi az amit te csinálsz miközben ő játszik?
20/21 Gombos Zsolt(Jeti) válasza:
Amíg nincs gyerek,igazából nem is komoly a sztori.Ismerek egy párt,2 gyerekkel,csávó gyárban nyomul 3 műszakban.Ha éjszakás:nappal játszik és alszik;nappalos:délután-este játszik,alszik;délutános:éjszaka-délelőtt játszik,alszik.Az asszony meg eljárkál a 2 gyerekkel az ovis csoporttársakhoz,hogy ne zavarja a fantasztikus férjét.Sörre-cigire van pénz,a gyerekek meg nem ismerik a gyümölcsöt...Szóval felvázoltam egy jövőképet,persze nem biztos,hogy a párod nem változna,ha kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!