Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az normális ha egy nő alig főz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha egy nő alig főz?

Figyelt kérdés

Konzervatív családban nőttel fel, ahol apám a férfias munkát végezte (fűnyírás, villanyszerelés, bútorgyártás, pénzkeresés oroszlán része), anyám pedig a nőies munkákat (főzés, takarítás, vasalás, mosás).

Értem én hogy 21. század, meg emancipáció van már, de az elmúlt években egyetlen barátnőm sem tudott főzni. És mindegyik gyűlölt is sütni-főzni. A jelenlegi barátnőm is, akivel 1 éve élek együtt.

Nem vagyok kaja-központű, úgy állok az evéshez sokszor, hogy kötelező életfenntartó dolog. De azért néha jól esne egy-egy ebéd vasárnap!

Ilyenkor vagy rendelünk, vagy nézzük egymást hogy nincs kaja. Persze megveszek minden alapanyagot, neki alig kell költenie kajára, de így se csinálja. Duzzog-csapkod, hogy neki főznie kell, összedob valami egyszerűt fél óra alatt, aztán elém b*ssza. És kb mindig ugyanaz a 1-2 féle kaja rotálódik, annyira nem ért a főzéshez.

Gondoltam rá, hogy meg kéne tanulnom főzni, de nincs hozzá affinitásom. Ráadásul szellemi tevékenységet végző egyéni vállalkozó vagyok, nekem 2-3 óra ami elmenne főzésre, az elmehetne munkára is és azidő alatt is pénzt kereshetnék. Mondtam a páromnak, hogy nekem dolgozni kell, hogy legyen pénzünk, és legyen mit ennünk (ő nagyon keveset keres). De nem érti meg, vagy nem akarja összerakni a képet.

Szóval szenvedünk. Mi lehet tenni?

Én 33/F, ő 34/N.

2020. nov. 29. 17:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/103 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, akkor minek vagytok még együtt?
2020. nov. 29. 18:39
 32/103 anonim ***** válasza:
18%
Szex van otthon?
2020. nov. 29. 18:41
 33/103 anonim ***** válasza:
100%
Pedig jobb nem lesz a helyzet 🤷‍♀️
2020. nov. 29. 18:42
 34/103 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy "ki kéne adnom az útját", csak azért mert nem főz. Tapasztalatom szerint a nők 90% utál főzni. Max azok főznek, akik függő helyzetben vannak a pasijuk miatt. Vagy vidéken élnek, és még nem köszöntött be a 21. század náluk. Vagy tényleg a főzés a hobbijuk, de az nagyon ritka.
2020. nov. 29. 18:43
 35/103 anonim ***** válasza:
94%
35# akkor még is válaszoltad a kérdést
2020. nov. 29. 18:45
 36/103 anonim ***** válasza:
45%

Akkor viszont kénytelen vagy elfogadni, vagy olyan kompromisszumot keresni együtt, ami neked se lesz kényelmes. Ezek az opciók.

Egyébként a párod pont függő helyzetben van, hacsak nem keres annyit a részmunkaidős állásával, hogy egyedül fenntartsa magát. Gyakorlatilag ha jól vettem ki abból amit írtál, te tartod el. Innentől függő helyzetben van.

2020. nov. 29. 18:46
 37/103 anonim ***** válasza:
95%
Akkor edd meg amit főztél...
2020. nov. 29. 18:48
 38/103 anonim ***** válasza:
90%
Simán.
2020. nov. 29. 18:50
 39/103 anonim ***** válasza:
70%

"Max azok főznek, akik függő helyzetben vannak a pasijuk miatt. Vagy vidéken élnek, és még nem köszöntött be a 21. század náluk. Vagy tényleg a főzés a hobbijuk, de az nagyon ritka."

Én nagyvárosban élek (Debrecen), nem hobbim a főzés, heti 5-6x dolgozom 8 órában két műszakban, nem függök a férjemtől, van egy 4 éves kislányunk, nálam alap, hogy legalább heti 6x főzzek, én se akarok rendelt kaján élni és a gyerekemet se azt akarom, hogy azon nőjön fel, amúgy is finomabb, amit én főzök, mint amit rendelnénk, mivel saját szájízre főzöm. Örülök, mikor jóízűen elfogyasszuk együtt, nekem már ezért megéri.

2020. nov. 29. 18:54
 40/103 anonim ***** válasza:
100%
Én korábbi kapcsolatomban mindig főztem törtem magam cserébe a lábtörlő bánásmódot kaptam ...Nah nem azóta csak is minden felesben!!! Házimunka is költségek is,ha akar főzzön ha akar rendeljen nem központi téma az evés.
2020. nov. 29. 18:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!