Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom szerint semmi közöm mire költi a pénzét?
Figyelj. Ha álma, és szeretné, akkor tényleg vegye. Nekem megérti a barátnőm ha hangszert veszek. Elnézést de ha engem ilyen szinten nem fogadna el, akkor elgondolkoznék rajta hogy jó emberrel vagyok-e.
Neked jól esne ha te is nagyon vágynál valamire, és ő mondaná hogy pénzkidobás? Szerintem nem. Legyél vele megértőbb. És hidd el. Nem csak autópályán lehet használni egy kocsit.
"Most egy 50.000 eurós autót szeretne magának venni, ami szerintem pénzkidobás, 3 évi keresete rá menne"
És van 3 évi keresetének megfelelő félretett pénze, amiből meg tudna venne több, mint 17 és fél millió forintért egy autót, vagy hitelre venné?
A lakásvásárláshoz kellett hitelt felvennetek?
Nem tűnik nagyon komoly kapcsolatnak.
Szó szerint értve persze, hogy az ő dolga, de nekem akkor sem valami párkapcsolati szólás.
Ha külön kasszán vagytok, nincs gyerek (és nem is terveztek a közeljövőben), és a közös költségeitekre rá eső részét így is tudja állni, akkor tényleg nincs közöd hozzá, mit vesz.
Ha közös kassza, vagy emiatt a vásárlás miatt a közös költségeitek ráeső nem tudja állni, vagy van gyerek, esetleg a közeljövőben akartok, akkor van közöd hozzá.
A véleményemet a helyzetről inkább nem mondanám...
Sokkal több információ kellene ahhoz, hogy érdemben tudjak nyilatkozni.
Ismerni kellene egyéb körülményeket, nem csak a közös lakást. Hányjátok- vessétek meg az ügyet, érveljetek, csak nehogy veszekedjetek! A férfiak szeretik a drága autókat (amíg össze nem töri és javíttatni kell...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!