Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális, hogy a párom szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a párom szerint semmi közöm mire költi a pénzét?

Figyelt kérdés
A párommal lassan 7 éve együtt vagyunk, nemrég lakást vettünk 50%-50% arányban. Most egy 50.000 eurós autót szeretne magának venni, ami szerintem pénzkidobás, 3 évi keresete rá menne, és itt ahol élunk autópályák se nagyon vannak, szerintem nem kihasználható egy ilyen autó. Ő azt mondja hogy ez az álma, nem vagyok megértő és az ő dolga mihez kezd a pénzével. Szerintetek?

2020. nov. 15. 17:53
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
21%
Vezesse le a döntése okait h megértsd. Azért mert neked nem kellene nem jelenti azt h neki se kelljen.
2020. nov. 15. 18:00
 2/25 anonim ***** válasza:
40%

Figyelj. Ha álma, és szeretné, akkor tényleg vegye. Nekem megérti a barátnőm ha hangszert veszek. Elnézést de ha engem ilyen szinten nem fogadna el, akkor elgondolkoznék rajta hogy jó emberrel vagyok-e.

Neked jól esne ha te is nagyon vágynál valamire, és ő mondaná hogy pénzkidobás? Szerintem nem. Legyél vele megértőbb. És hidd el. Nem csak autópályán lehet használni egy kocsit.

2020. nov. 15. 18:01
 3/25 anonim ***** válasza:
78%
"A párommal lassan 7 éve együtt vagyunk," de minek? Egyáltalán mi az, hogy az ő pénze, vagy a te pénzed? Vagy szeretitek egymást, és akkor minden közös, vagy érdekkapcsolatban éltek, de akkor ne nevezd a párodnak.
2020. nov. 15. 18:02
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
És hitellel vettetek a házat? Autó hitelből benne? Mennyi pénze marad egy hónapban?
2020. nov. 15. 18:03
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Mik a terveitek az életben? Ha nem akartok gyerekeket mondjuk, akkor pl nyugodtan el lehet ilyen dolgokra költeni a pénzt, ha amúgy is egész jól kerestek, egész jól éltek.
2020. nov. 15. 18:04
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

"Most egy 50.000 eurós autót szeretne magának venni, ami szerintem pénzkidobás, 3 évi keresete rá menne"

És van 3 évi keresetének megfelelő félretett pénze, amiből meg tudna venne több, mint 17 és fél millió forintért egy autót, vagy hitelre venné?

A lakásvásárláshoz kellett hitelt felvennetek?

2020. nov. 15. 18:07
 7/25 A kérdező kommentje:
Nem, nem vettük hitelre a lakást, aránylag mindketten jól keresünk, de én az indolokolatlan pénzkidobás ellen vagyok. Természetesen meg nincs meg a pénz az autóra, jövőre tervezi.
2020. nov. 15. 18:11
 8/25 anonim ***** válasza:
91%

Nem tűnik nagyon komoly kapcsolatnak.

Szó szerint értve persze, hogy az ő dolga, de nekem akkor sem valami párkapcsolati szólás.

2020. nov. 15. 18:14
 9/25 anonim ***** válasza:
92%

Ha külön kasszán vagytok, nincs gyerek (és nem is terveztek a közeljövőben), és a közös költségeitekre rá eső részét így is tudja állni, akkor tényleg nincs közöd hozzá, mit vesz.

Ha közös kassza, vagy emiatt a vásárlás miatt a közös költségeitek ráeső nem tudja állni, vagy van gyerek, esetleg a közeljövőben akartok, akkor van közöd hozzá.

A véleményemet a helyzetről inkább nem mondanám...

2020. nov. 15. 18:15
 10/25 anonim ***** válasza:
49%

Sokkal több információ kellene ahhoz, hogy érdemben tudjak nyilatkozni.

Ismerni kellene egyéb körülményeket, nem csak a közös lakást. Hányjátok- vessétek meg az ügyet, érveljetek, csak nehogy veszekedjetek! A férfiak szeretik a drága autókat (amíg össze nem töri és javíttatni kell...).

2020. nov. 15. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!