Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális hogy a párom szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy a párom szerint nincs életünk mert sokat dolgozunk?

Figyelt kérdés

Budapesten élünk és dolgozunk, mivel külső kerületben élünk 40,50 perc bejárni.

9-18 óráig van a munkaprogram, tehát reggel fél 7 kor kelünk, és este 7 után érünk haza.

Engem annyira nem zavar de a párom folyton kivan bukva ezen, hogy csak hétvégén van időnk, meg nincs időnk semmire, vendéglőben kajálunk mert nincs idő főzni, nincs idő alaposan takarítani, egyedül a hétvégék szabadok, kivéve mikor nem vagyunk szombaton beosztva, olyankor csak a vasárnap.

Azt fontolgatja, hogy inkább felmond és olyan munkát keres ahol 4 órát kell dolgozni, de szerintem nem igazán fog olyat találni, és visszalépés lesz. Azt állítja ő nem tudja ezt elfogadni, hogy ilyen sokat kell dolgozni, és nem akar 30 évesen már 40-nek kinézni a sok munkától.. (Boltban dolgozik)

Viszonylag jól keresünk, de az albérletünk, és a további költségeink elég magasak, ha felmond innen akkor valószínűleg nem igazán fogunk tudni semmit megtakarítani.. :/

Nem tudom mi a jobb, én nem fogom otthagyni a jelenlegi munkám, én szeretem itt és nemzavar az idő, de azt sem szeretném, hogy egyedül keresek és a hó végén egy fillér sem maradt, mert a párom nem dolgozik..

Talán kicsit le lehetne faragni az időből ha a belvárosba költöznénk, de ott sokkal drágábbak az albérletek, plusz nem is szeretnék zajos szmogos környezetben élni..

Egyébként meg minden rendben van a kapcsolatunkban, figyelünk egymásra nem veszekszünk de néha úgy érzem elegem van attól, hogy heti legalább 1,2 szer nyavalyog ezen. Nem veszünk össze, elhallgatom de ott van az is, hogy ha úgy volna megoldanám, de én sem tudok jobbat.

Nektek van hasonló problémátok? Hogy oldottátok meg az ilyesmit?

2017. aug. 4. 09:57
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
75%
Ember gondolj bele, ha ő vállal 4 órás melót, attól még ugyanúgy nem lesztek együtt, mert te írtad, hogy ezt fogod csinálni...szóval neki lenne több ideje, de kitudja mire használná fel, mikor te dolgozol épp. Most nem akarok itt belemenni a dolgokba, de sok példa van az unatkozó asszonyok hétköznapjaira, amikor a férj épp gürcöl ők meg a sok szabadidőben épp mással kufircolnak.
2017. aug. 4. 10:12
 2/32 anonim ***** válasza:
50%
Attól mert ő 4 órát dolgozik,te ugyanannyit fogsz,nem tudtok többet találkozni.Úgyhogy ne engedd ezt,mert nála arról is szó van,hogy alapból nem igazán akar dolgozni.Mindenki sokat dolgozik,így vagy úgy kitakarít,mos,főz,be kell osztani az időt és kész.
2017. aug. 4. 10:13
 3/32 A kérdező kommentje:
#1, azért ne magadból indulj ki.. Én megbízom benne, azzal nincsen baj, viszont nem szeretnék egyedül keresni. És persze azt sem, hogy egyedül otthon üljön miközben én dolgozom.. Annak is olyan gáz íze van.
2017. aug. 4. 10:15
 4/32 A kérdező kommentje:
Persze abban is megértem, hogy ő pl kevesebbet használhatja a telefonját a munkában, én meg tudok szakítani pár percet, mert nekem olyan a munkaköröm hogy betudom osztani az időmet, ott ha kliens van akkor kliens van.
2017. aug. 4. 10:17
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Megértem őt, amikor így dolgoztam, én is úgy éreztem, hogy nincs életem, elveszi minden percemet az a szar munka... de akkor sem lehet fogni magát, és felmondani a semmire, mondván, majd a másik eltart. Ez milyen már? Én anno tűrtem, amíg kellett, aztán ahogy találtam rugalmasabb, szabadabb beosztással állást, leléptem, eszembe nem jutott volna elvárni, hogy a párom tartson el, mert több szabadidőt akarok. Felnőtt fejjel ez nonszensz.
2017. aug. 4. 10:18
 6/32 A kérdező kommentje:

#5, Nem várja el, hogy eltartsam, vagyis nem azt mondja nem akar dolgozni, hanem ilyen sokat nem akar dolgozni..

Persze nyilvánvaló, ha 4 órában fog dolgozni, akkor abból max a számlákat fogjuk kifizetni. Hol van még az albérlet, és nekem fontos az, hogy a hó végén maradjon egy kis pénz amit leteszünk.. Még akkor is ha csak 10,20 ezer de maradjon.. Úgy meg nem igazán hiszem, hogy fog maradni még akkor sem ha otthon kajálunk legtöbbször.. Bevásárolni úgyis kell.

Így nem várom el, hogy főzzön de ha 4 órában dolgozna akkor azért szerintem minimum lenne, hogy ezt vállalja.

2017. aug. 4. 10:23
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletesen megértem a párodat, én is pont ugyanennyire ki vagyok borulva, sőt, mi mindketten folyamatos munkarendben dolgozunk, sokszor egy hétig nem is találkozunk jóformán. :(

Gyűlölöm az egészet, de ez a felnőtt lét, a mókuskerék, ehhez kell alkalmazkodni.

2017. aug. 4. 10:24
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy megbízol benne, akkor ne nézd a mondandóm második felét. Viszont az elsőt megértetted ugye, hogy nem lennétek többet együtt amiatt, mert ő 4 órát dolgozik?
2017. aug. 4. 10:24
 9/32 anonim ***** válasza:
74%

Valahol egyet értek a pároddal. Én alapból, soha nem tudtam elképzelni, hogy hétköznap minden reggel felkeljek, irány munka és este haza esni. Ennek kipihenéséhez, kéne a következő teljes hét. Akkor még egy perc családi élet sincs.

Ezt a dolgot viszont csak is ti tudjátok megoldani, más nem.

2017. aug. 4. 10:25
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Költözzetek beljebb. Amúgy meg az 'eltartástól' annyit, hogy ha valakinek nagyon is sok pénze van ès a felek megbeszélik és mindenkinek megfelel, akkor el lehet igenis tartani a másikat, kinek mi köze hozzá. A gyerekkel otthon lenni is 'eltartás' és anyâink, nagyanyáink idejébôl rengeteg ilyenre van példa. Nálad ez nem jöhet szóba meg elég pénzes sem vagy, hogy erre lenne lehetôség, hát ennyi. A költözés az egyetlen ami marad.
2017. aug. 4. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!