Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy a párom szerint nincs életünk mert sokat dolgozunk?
Budapesten élünk és dolgozunk, mivel külső kerületben élünk 40,50 perc bejárni.
9-18 óráig van a munkaprogram, tehát reggel fél 7 kor kelünk, és este 7 után érünk haza.
Engem annyira nem zavar de a párom folyton kivan bukva ezen, hogy csak hétvégén van időnk, meg nincs időnk semmire, vendéglőben kajálunk mert nincs idő főzni, nincs idő alaposan takarítani, egyedül a hétvégék szabadok, kivéve mikor nem vagyunk szombaton beosztva, olyankor csak a vasárnap.
Azt fontolgatja, hogy inkább felmond és olyan munkát keres ahol 4 órát kell dolgozni, de szerintem nem igazán fog olyat találni, és visszalépés lesz. Azt állítja ő nem tudja ezt elfogadni, hogy ilyen sokat kell dolgozni, és nem akar 30 évesen már 40-nek kinézni a sok munkától.. (Boltban dolgozik)
Viszonylag jól keresünk, de az albérletünk, és a további költségeink elég magasak, ha felmond innen akkor valószínűleg nem igazán fogunk tudni semmit megtakarítani.. :/
Nem tudom mi a jobb, én nem fogom otthagyni a jelenlegi munkám, én szeretem itt és nemzavar az idő, de azt sem szeretném, hogy egyedül keresek és a hó végén egy fillér sem maradt, mert a párom nem dolgozik..
Talán kicsit le lehetne faragni az időből ha a belvárosba költöznénk, de ott sokkal drágábbak az albérletek, plusz nem is szeretnék zajos szmogos környezetben élni..
Egyébként meg minden rendben van a kapcsolatunkban, figyelünk egymásra nem veszekszünk de néha úgy érzem elegem van attól, hogy heti legalább 1,2 szer nyavalyog ezen. Nem veszünk össze, elhallgatom de ott van az is, hogy ha úgy volna megoldanám, de én sem tudok jobbat.
Nektek van hasonló problémátok? Hogy oldottátok meg az ilyesmit?
Üdv a felnőttek világában. Remélem, gyereket nem terveztek, mert mellette egyáltalán nem lesz ideje, és a gyereknevelést nem lehet lealkudni napi 4 órára.
De hogy valami konstruktívat is mondjak: keressen valami rugalmas munkaidős/otthonról végezhető munkát, és akkor ő oszthatja be a saját idejét.
Szia, nálunk talán rosszabb mint nálatok. Mi 3 éve vagyunk együtt és csak hétvégén látjuk egymást. pénteken késő délután találkozunk és én éjjel elmegyek dolgozni. Szombaton én suliba vagyok ő körmözik vagy segít szüleim vállalkozásában, megint csak az estét töltjük együtt.. Vasárnap meg du.megy haza..
Hétköznap ő is fő és mellekállasban dolgozik, én nappal és éjjel is dolgozom hétköznap..
Mi csak telefonon tudunk kapcsolatban lenni hétköznap... És nekünk sem könnyű.. De kell a pénz 29f 25n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!