Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális hogy a párom szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy a párom szerint nincs életünk mert sokat dolgozunk?

Figyelt kérdés

Budapesten élünk és dolgozunk, mivel külső kerületben élünk 40,50 perc bejárni.

9-18 óráig van a munkaprogram, tehát reggel fél 7 kor kelünk, és este 7 után érünk haza.

Engem annyira nem zavar de a párom folyton kivan bukva ezen, hogy csak hétvégén van időnk, meg nincs időnk semmire, vendéglőben kajálunk mert nincs idő főzni, nincs idő alaposan takarítani, egyedül a hétvégék szabadok, kivéve mikor nem vagyunk szombaton beosztva, olyankor csak a vasárnap.

Azt fontolgatja, hogy inkább felmond és olyan munkát keres ahol 4 órát kell dolgozni, de szerintem nem igazán fog olyat találni, és visszalépés lesz. Azt állítja ő nem tudja ezt elfogadni, hogy ilyen sokat kell dolgozni, és nem akar 30 évesen már 40-nek kinézni a sok munkától.. (Boltban dolgozik)

Viszonylag jól keresünk, de az albérletünk, és a további költségeink elég magasak, ha felmond innen akkor valószínűleg nem igazán fogunk tudni semmit megtakarítani.. :/

Nem tudom mi a jobb, én nem fogom otthagyni a jelenlegi munkám, én szeretem itt és nemzavar az idő, de azt sem szeretném, hogy egyedül keresek és a hó végén egy fillér sem maradt, mert a párom nem dolgozik..

Talán kicsit le lehetne faragni az időből ha a belvárosba költöznénk, de ott sokkal drágábbak az albérletek, plusz nem is szeretnék zajos szmogos környezetben élni..

Egyébként meg minden rendben van a kapcsolatunkban, figyelünk egymásra nem veszekszünk de néha úgy érzem elegem van attól, hogy heti legalább 1,2 szer nyavalyog ezen. Nem veszünk össze, elhallgatom de ott van az is, hogy ha úgy volna megoldanám, de én sem tudok jobbat.

Nektek van hasonló problémátok? Hogy oldottátok meg az ilyesmit?

2017. aug. 4. 09:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
6: a 4 órás munka annyira keveset fizet, hogy de, eltartanád. Illetve találni is nagyon elvétve lehet, szóval simán előfordulhat, hogy hónapokig nem dolgozna, ha most csak úgy felmond. Mondd meg neki, hogy keresgéljen emberibb beosztású melót, ha talált, váltson. Azt írod, boltban dolgozik, sok eladó van úgy, hogy nem minden nap jár, hanem összevissza beosztásban, kevésbé mókuskerék szerű
2017. aug. 4. 10:27
 12/32 A kérdező kommentje:
#9, és te milyen beosztásban dolgozol? Vagy hogyan éltek, hogy ezt az életformát tudod tartani?
2017. aug. 4. 10:29
 13/32 anonim ***** válasza:
48%
Felteszel egy kérdést,mit véded annyira ? Dehogynem azt akarja hogy tartsd el,semmi pénz egy 4órás meló,miről beszélsz ?
2017. aug. 4. 10:31
 14/32 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Mivel a mindennapi robotot nem tudjuk elviselni, viszont az éjszakázást lazán vesszük, mind ketten ilyen melót kerestünk. Éjszakás előtt, után, bőven elég 2 óra alvás. Következő nap meg szabad. Jól összehozva a szabadnapot, szabit, 2-3 szabival, akár tíz napot is itthon vagyunk.
2017. aug. 4. 10:35
 15/32 A kérdező kommentje:

#13, nem védem viszont a kérdést nem azért írtam, hogy most jól kidumáljam, és leócsároljam :D

Csak próbálok kiutat találni, tippeket hogy mit mondjak neki, hogy kevésbé érezze ezt..

2017. aug. 4. 10:36
 16/32 A kérdező kommentje:

#14, Értelek, igen ez megoldás de nála nem fog működni.

Szerinte a normális munkaprogram reggel 7 től délután 3 ig van.

Plusz vannak ilyen igényei, hogy nem szeretne hétvégén, éjszaka, délután és karácsonykor dolgozni stb.

Egyszerűen ezek a dolgok frusztrálják.

Én dolgoztam olyan beosztásban, hogy 16 órát kellett dolgozni, utána meg 2 nap szabad volt. Én szerettem, azt intéztem el amit akartam stb.

2017. aug. 4. 10:41
 17/32 anonim ***** válasza:

akkor leültök megbeszélni, ha ő 4 órásat akar, akkor ő fog minden házimunkát elvégezni (főzni, mosni, takarítani)

biztos, hogy az nem fog neki tetszeni

2017. aug. 4. 10:41
 18/32 Költőnő? ***** válasza:
13ban és a 14ben is vannak olyan részek amik jól közlekedhetőek és mégis kertváros feelingje van. 11ben, 2ben is szintén. Olcsó és jó albi -mból van, csak még kell keresni
2017. aug. 4. 10:49
 19/32 anonim ***** válasza:

Azért, még ha ő 4 órában dolgozna is, te attól még minden nap dolgozol és pihenni kell, nem tudnál akkor sem hétköznap nagyobb programot csinálni.

Azért, elég sok mindenhez ragaszkodik. Ahhoz valami, tényleg jó meló kéne, hogy négyórás, hétvégék, ünnepek szabadok és még lazán meg is lehet belőle élni, programokat csinálni, kiadásokat fizetni és még legyen tartalék is.

2017. aug. 4. 10:50
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Normális. Ki akarja már a munkahelyen leélni az életét, hogy mellette a kapcsolata annyiból álljon, hogy adnak egymásnak egy jóéjtpuszit?

Vagy aki annyira a munkájának él, annak minek kapcsolat? (Már ha ezt kapcsolatnak lehet nevezni)

2017. aug. 4. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!