Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint nem normális ahogy élünk?
Libidóvesztés.
Normális dolog. Egyeészt gyerek miatt is. Namár nem az a tény miatt, hogy gyerek, hanem mert STRESSZ!
Szóval az egyéb elfoglaltságok és a stressz ki tudják nyírni a libidót. Kéthetente szexeltek azért, ami még mindig normáljs. Főleg ha azok minőségi dugások, illetve mindkettőtöknek megfelel.
Néha vannak kommunikációs félreértések, és elfelejtjük milyen is a szex, milyen is kezdeményezni, hogyan is vagyunk szexik egymásnak. Erről érdemes lehet beszélni egymással. A megoldás az, ha újra megtanuljátok felfedezni ezt, ha újra megtanultok vonzónak lenni a másik szemében. Tehát abszolút visszaszerezhető a libidó ezen a szinten még. Csak kérdés, hogy van-e rá igény, kell-e nektek? Mert ha jelenlegi szerint is jól megvagytok, nincs hiánya senkinek, akkor rendben vagytok most is
Én például aktívan sportolok, ezért magas a tesztoszteronszintem, ezért kívánom gyakrabban is a dolgot. Ha valaki nem sportol, akkor érthető hogy akár ennyire is lecsökken a dolog. Egyébként heti 5-10 lazán belefér. (Néha a kevesebb, néha a több.)
Azt meg nem hiszem el 90%-ban, hogy nincs idő rá. Az emberek napi átlag több órát tévéznek, ülnek otthon a számítógép előtt vagy nyomkodják a telefont. Ennek az időnek csak a töredéke alatt is lehetne egy jót szexelni.
Én is 30 vagyok a párom 34, mi is havi max 2-3 alkalommal vagyunk együtt. Nálunk gyerek sincs, de nem is csoda :D
Nekem lenne igényem többre, de valahogy gáznak érzem ezt erőltetni, úgyhogy ráhagyom...,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!