Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti bele mennétek egy ilyen szituációba, ajánlatba?
A történet kicsi kacifántos, próbálom röviden és tömören leírni. Van egy 3 éve tartó kapcsolatom. Én 23 éves vagyok, a párom 25. Távkapcsolatnak indult, utána lett nyitott is. Aztán most hogy vége lett a kétlaki életnek, (külföldre jártam dolgozni, fotózások miatt) már itthon élünk és monogám a kapcsolatunk azóta.
A külföldi munka során volt megcsalás a részemről, 2x. Ezt elmondtam neki és megbocsátott, sőt furán nyitott volt a dologra , érdekelte mi történt, kérte hogy részletesen meséljem el.
Ezután megbeszéltük hogy nyitott kapcsolatban leszünk amíg külföldön dolgozok, addig belefér mindkettőnknek hogy a szükségletek miatt szexeljünk másokkal, de csak úgy, ha elmondjuk a másiknak és max heti 1x.
Végül lezártam a külföldi munkát és haza jöttem. A párom hiányolta a korábbi szabadságot, de fura mód nem azért hogy ő mehessen másokkal randizni,hanem azért hogy én. Végül kibökte, hogy őt izgatja a sharing, cuckold, swinger stb. és hogy jó ötletnek tartaná, izgalmasnak, hogy keresnénk nekem egy szeretőt, fix partnert. Kicsit meglepett, de végül elmondott minden érzést, érzelmet ezzel kapcsolatban és azt érzem hogy sikerült rá hangolódnom.
Én nem zárkózom el ettől, de félek hogy ez egészen más utakra vinne mint amikor távol voltam és úgy randiztam.
Nem mentem volna bele távkapcsba
Ha van párom akkor azt nem csalnám
Olyan párom meg végképp nem is lenne akinek az kell hogy más pasikat "sz.pjak".
Nem lennék nyitott kapcsikban se.
Csoda hogy el nem ad a pali a haverjainak..ennyi erovel pénzt is csinálhatna beloled..
2.-nál a pont. Milyen férfi(?) engedi, hogy mások dugják a csaját?
És amit a 2. ír, ha futtatni akar majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!