Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerülhettem ilyen szituációba?
Elhelyezkedtem egy új munkahelyen, ahol volt valaki, nevezzük Bélának az egyszerűség kedvéért.
Megállapítottam, hogy Béla helyes, de ennyi, túlságosan nem foglalkoztatott, jobban lekötött, hogy mindent újrakezdtem az életemben. Majd elkezdtem visszahallani, hogy Bélának nagyon tetszik valaki, de nem mer lépni felé semmit, meg egyébként sincsenek egy "szinten", mivel Bélának rosszabb a beosztása is, a fizetése is, meg úgy egyáltalán, totál önbizalomhiányos, és önértékelési gondjai vannak. Önmagát folyton leminősíti. Kiderült, hogy rólam van szó.
Folyton noszogatták, hogy lépjen valamit, nem mert.
Mire felfogtam a dolgokat, és elkezdett volna érdekelni, összejött valakivel, akit előtte jól lehordott mindennek, pl: nem vonzódik hozzá és még buta is. De mit csináljon, ő az ilyeneknek kell. Feltette a kérdést ezzel kapcsolatban egy ismerősnek, hogy "tényleg ennyire sz@r vagyok?"
Ezek tudtában engem nagyon meglepett, hogy mégis összejött vele.
Kicsit rosszul is érintett, de nyugtassatok meg, én jártam a legjobban, ugye?
Olyan red flag az egész.
Bélának úgy tűnik mindegy kivel van együtt, csak pipa jusson a farkára.
Jól jártál nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!