Miért kerülhettek a gyerekeink nevelőszülőhöz? Többi lennt!
van a párommal összesen 4 gyerekünk, a legoregebbik (4 éves) az apja neveli mert amikor 5 napos újszülött volt elzavart, ha hiszitek ha nem, ok nelkul, h o mar nem szeret, de a mai napig együtt járunk, amúgy utólag már bánom, aztán 2022.07.05. -en születtek az ikrek, és tavaly oktôber 27. -èn a negyedik gyerek, nagyarán sajnos szo szerint 4 gyerekünk van de egyiket sem nevelhettem soha, a körülményekre hivatkozva hocy nincsen lakásunk, amúgy van a páromnak csak nincsen teljes kész, de itt olvasgattam kerdeseket erről és nagyon felb.ssza az agyam a helyzetünk hogy születésük óta miért kerülhettek nevelőszülőhöz, a parom mar nem fogyaszt alkoholt, rendszeresen dolgozunk, en is most álltam be dolgozni, nem az lehet itt az egész dologban hogy valami pénzt látnak bennük?? ezt már hallottam is nagyon sok embertől!!! Egyébkènt meg a területi gyámügyes az nagyon szemét velunk szembe, az már tett úgy is, az a nő egy pszichés beteg állat, volt olyan hogy be akartam volna perelni, tett úgy is hogy ha milliomosok lennénk sem menne bele hogy haza hozzuk őket, szerintem ez a hülyesèg!! Szerintem a párom is hibás hogy eleve mar amikor a hasamban volt mind a 3 gyerek, ugye aprankent, (mert en is bolond voltam hogy egyet is szültem neki), egyik gyermek sincs a nevén, mind az èn nevem hordják, szerintetek ki itt a hibás? És a párom sajnos nem is törekszik arra hogy a babák hazq hozhatóak legyenek! :( a legkisebb most lesz 8 honapos az ikrek pedig lassan a 2 évet töltik.! mindig amondôja vagyok hogy én miért nem kaphatom azt meg h a gyerekeim neveljem??? A látogatásokkal is a nevelőszülőhöz en kinlodom kozel két éve, eddig egyetlen egyszer jott be a párom megnezni oket, lehet azt is csak azert mert kíváncsi volt rájuk hogy hogy néznek ki!! ja es mielott valaki megkérdezi hogy tole vannak e, persze, le sem tagadhatná őket, ugyanaz a görbe ujj, szemszín, hajszín...
és látom hogy a párom nem is iparkodik semmivel, most kitalálta hogy 9 milliôba elkel a lakás de nem tudni elkel e tényleg vagy csak sztori! borzaszto egy helyzet!! Próbáltam mas pasit is keresni aki anno a lakását megvette, csak annak nem kell nő, ami szerintem nagyon nem fer, igy könnyű felfogni, azt is észrevettem hogy nem is nagyon nyit felém, ne haragudjatok meg de én arra is gondoltam hogy homokos. Én egy szép, fiatal nő vagyok. 32 éves. Sokan is írogatnak rámfele a neten is. Bocsi hogy hosszú voltam de igy tudtok bele látni ebben hogy tisztábban lássak. Ama férfit lenne jô "megfogni" de igy kevés vagyok mint mackósajtba a ......... ha ilyet allit h nem kell neki nő
A válaszokat elore is koszonom!!
" mert en is bolond voltam hogy egyet is szültem neki "
Hát ezért, mert tényleg bolond vagy...
Amíg áldozatnak tekinted magadat a helyzetben és nem látod a felelősségedet benne, addig szerintem nincs miről beszélni.
Nagyon szeretném hinni, hogy csak kamu kérdés és nem tettetek ki ennek tényleg négy gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!