Ha nevelőanyja vagyok egy 13 és egy 18 éves gyermeknek mik azok a háztartási feladatok amiket nekem illik megcsinálnom?
Szennyesruha kihozása, koszos tányérok kihozása, szétdobált szemét kihozása a gyermek szobájából az én feladatom e...
Elvárhatom, hogy a saját szobájukban felporszívozzanak...
A szóban forgó gyermekek édesapja azt mondta, hogy inkább ő megcsinálja ezeket, mintsem a gyerekeivel ezek miatt következetes lenne!
A 4 és 8 éves gyerekeimnek se vagyok a cselédje, nemhogy egy 13-18 évesnek...
A felsoroltakra az enyémek is képesek, el is várom tőlük.
Főzés, bevásárlás az amit "illik" megcsinálnod. Talán még mosás. A többit nem.
Arra kíváncsi lennék, mit mondott apuka, miért akarja inkább ő megcsinálni azokat a feladatokat ahelyett, hogy önállóságra nevelné a gyerekeit?
8 évig én is neveltem az akkori párom gyerekét.
Porszívózásnál.úgy voltam, hogy ha már úgyis tologatom azt a vacakot, akkor azt a pár m² -t is felpirszívózom ami a szobáját képzi. A használt tányérokat, poharakat sosem hoztam ki helyette.
A mosást, is csak 16 éves koráig csináltam. Miután többször is a szennyesben landolt az élére vasalt mosott ruha "rendrakás" címszó alatt. Ekkor vettem neki egy szennyes tartót külön és üegtanítottam hogy működik a mosógép. Mindig a segítségére voltam ha valamilyen programot, vagy mit mivel mossunk, épp nem tudott.
Hat nekem már a 10 éves lányom is tudja, hogy ki kell vinni a tányért, meg fel kell porszívózni
Ha ezeket egy 18 és 13 éves nem csinálja meg, akkor azok lusták.
Ezek közül semmi.
Ami szennyes, koszos és széthagyja az megy a kukába, pont. Bocs, senki cselédje nem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!