14éves fiúk lányok akiknek van motorjuk. Érdemes letenni 16 évesen az A1es jogsit vagy elég 18 éves korig az AM és 18 évesen megcsinálni a nagy motorra az A2es jogsit? Ti mit gondoltok?
Nekem B jogsim lett 17 évesen, azzal motoroztam 50esen majd 19 évesen megcsináltam az A2-t.
Szerintem az A1 nem túl logikus kategória. Alig erősebbek (az előírásnak megfelelő motorok) mint egy 50es, sokkal drágábbak, mellé több a biztosítás, műszakira kell hurcolásznod meg egyébek.
És mit gondolsz az A jogsirol, ami 1000ccm motorokhoz ad engedélyt?
Mert ugye nem sok különbség van a 600ccm és az 1000ccm között
azért egy normális 125 ös 4t motorral lehet tartani a 90-100 as utazó tempót, egy 50-es motornak végsebessége ennél kissebb
fojtatlan 2 ütemü meg egy vadállat a1 kategóriában
persze a jogsi+motor drága nem biztos hogy megéri neked, ezt te döntöd el
Persze egy mai 50essel csak 70-80 utazó max, de töredéke fenntartani. A folytatlan 125 2t meg A1 kompatibilis azért írtam hogy a jogszabályoknak megfelelőekről beszélek.
Persze nem akarok senkit megtéríteni, ez csak az én véleményem.
+4eshez
Akarom mondani a folytatlan 2t 125 NEM A1 kompatibilis. Persze 18-23 lóerőkkel azok se nagy számok. Magyar piacon talán némely rotaxok vannak 30 ló körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!