Hány fekvőtámaszt illik tudni megcsinálni egy átlagos 80 kg-os 18 éves fiúnak?
Azért én nem reklámoznám, hogy ilyen semmirevaló edzőid voltak 15 éven át és te is 15 évig nem csináltál semmi hasznosat.
Egy egészéges férfinek 30-40 fekvőtámaszt illik megcsinálnia.
2.-nak.
De minden más ment. Fekve nyomás, nyújtások, spárgák, rúgások, ütések, dobások, minden fizikai dolog.
Fekvenyomni lehet kis súllyal se. Nyújtásokhoz nem kell erő. Ütni, rúgni megint lehet gyengén. Dobni..na ebbe nem tudok belekötni.
Megcsinálni néhány fekvőtámaszt nem is erő kérdése, 30 fekvő után még mindig gyenge az ember. Inkább azt mutatja, hogy van egy kis állóképessége az izmainak és nem fárad ki hosszabb távon.
Küzdösport?
Hát nekem ugy rémlik,hogy azzal álmodtunk.Orba szájba caináltuk.Edzés elött bemelegítesnél.Büntetésböl.
Meg azt a nyomorult bekaügetést.
Egy nyeszlett is képes megcsinálni 7-8dbot a kocsmában.
Ahhoz izomsorvadás kell,vagy zsirosnak,dagadtnak lenni,hogy egy felnött egyet se legyen képes.
18 évesen gimi utolsó évében 85 kilósan 70 ment egyszerre kiakasztva megállás nélkül tesi felmérőn.
Szerintem azért 20 körül egy átlag embernek bármi féle sport múlt nélkül illik megcsinálni,persze férfiról beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!