Szerintetek egy átlagos lánynak mennyi fekvőtámaszt kéne tudnia csinálnia egyhuzamban?
Én egyet se tudok, és soha nem is tudtam. Lányoknak a fenék- és combizmuk az erősebb, mert olyan a testfelépítésük, a karjuk gyenge.
Kötélmászáshoz nem kell a fekvőtámaszt, kötélre felmászok, alapvetően ott is a lábizmaimra támaszkodom.:)
"A testnevelés követelményeket is ehhez igazítják, hogy pl helyes technikával egy átlagos testfelépítésű ember ígyis úgyis fel tud mászni."
Én egyre inkább ugy latom, hogy kifejezetten a kudarcélményre épül... pl. van az, hogy a földön ülve emeld meg magad a kezeiden. ME hogy a szekrényre támaszkodva ugorj át a kezeid között.
Azt hogy csináljam, ha ülve le se ér a tenyerem a földig, csak az ujjam hegye éppenhogy? Nekem a felsőtestem hosszú.
A fekvőtámaszhoz még: a fiúknak a kezük is sokkal nagyobb a testük méretéhez viszonyítva.
Nekem a csípőm kerülete 110 cm, a kezem szélessége ehhez 6,5 cm.... Már csak ezt is hasonlítsd ossze...
De nem értem az iylen fiúkat, akiket ilyet kérdeznek. Hát nem látod a testi különbséget a lány meg Te közötted?
Múltkor is kánikulában lementünk egy hideg pincehelyiségbe, és féztam, mert egy pántos ruhácska volt csak rajtam, mezítláb voltam, mellkasom elől-hátul meztelen, izzadt.
Erre egy fiú társam, akin 3 réteg ruha volt (farmer, zokni, őszi cipő, póló, mellény, pulóver, azt kérdi csodálkozva: Te ilyen fázós vagy?!...
Pfff..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!