Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek egy átlagos...

Szerintetek egy átlagos lánynak mennyi fekvőtámaszt kéne tudnia csinálnia egyhuzamban?

Figyelt kérdés
Tesiórákon a legtöbb lány a fekvőtámasznál elkezd szenvedni, 2-3nál többre nem jutnak, amit csinálnak az általában szabálytalan. Ez a normális? 16-7 évesek vagyunk.

2012. júl. 22. 22:20
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
előző vagyok: tizenx éve sportolok folyamatosan és itt vagyok, 18 éves koromra tényleg minden porcikám fáj, de nem a mozgásszegény és egészsételen életmód miatt.
2012. okt. 21. 22:42
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem a mozgásszegény és egészségtelen életmód miatt, hanem az esetlen sportolás miatt. Ha élsportoló vagy, akkor tudnod kellene hogy ez benne van a pakliban. Kivételes sportolók kivételes áldozatokat hoznak. Ha viszont nem a sport az életcélod, akkor akármilyen genetikád van, ez nem normális. Ezer féle oka lehet, például rossz bemelegítés, egészségtelen étkezés, vagy egy alapvető izületvédő szedésének a hiánya.

Az izmoknak igenis köze van az ízületekhez. Leveszik róluk a terhelést.

2012. okt. 21. 23:02
 23/24 anonim ***** válasza:
esetlen helyett eszetlen sportolást akartam írni, elnézést
2012. okt. 21. 23:02
 24/24 anonim ***** válasza:
19-es, én vagyok a 7-es, és 37 éves vagyok, elég izmos is, és nem fáj semmim.
2012. okt. 21. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!