Az ellenzéki szavazók hogyan kerülhettek olyan állapotba, hogy egy olyan embert éltetnek, aki az általuk megvetett kormánynak éveken át a tagja volt, és élvezte minden javát, a botrányairól meg ne is beszéljünk, afölött szemet hunynak?
Annyira gyűlölik Orbánt, hogy akárkinek odaadnák a kezébe Magyarországot?
Az ellenzék teljesen a gyűlöletbe süllyedt?
Vagy mi történik velük?
Csak ámulok a tömegen.
Ez kérdező úgy lehetséges hogy az átlag ellenzéki pártokból az embereknek elege lett 14 évnyi töketlenkedéstől.
Egyébként ez az MP gyerek szerintem is egy barom de azért lássuk be, a fél év alatt ahogy előbukkant több eseményt szervezett mint a többi a 14 év alatt.
Valamennyit változhatott, de szerintem nem abba az irányba változott, hogy egy ország vezetője legyen. Nekem inkább egy botrányhősnek, politikai celebnek tűnik.
A régi államfők - az 1998-as Orbán, a 2004-es Gyurcsány, Medgyessy, Bajnai, - komolyabb emberek voltak.
Vagy Horn Gyula. Ő is komoly ember volt.
Magyar Péter komolytalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!