Az ellenzéki szavazók hogyan kerülhettek olyan állapotba, hogy egy olyan embert éltetnek, aki az általuk megvetett kormánynak éveken át a tagja volt, és élvezte minden javát, a botrányairól meg ne is beszéljünk, afölött szemet hunynak?
Figyelt kérdés
júl. 3. 08:20
11/26 anonim válasza:
Nem messiás csak eddig elenzék se volt ki re szavaztak volna az áll elenzékre Dk,Ungár Péter,Kunhalmi aki mindig félti a poziciólyát és arról mond lelkes beszédet mirt jó ha ö marad.A mi hazánkat nem is mondom akik konteós fidesz fiók párt.És még Toroczkai kéri számon kutyákat hogy, ők vicc párt akkor ö mi?
12/26 anonim válasza:
"Annyira gyűlölik Orbánt, hogy akárkinek odaadnák a kezébe Magyarországot?"
Ez nem az első eset, már korábban is megtették volna, MZP-ről sem tudtak semmit mégis rá szavaztak, ahogy előtte meg sokan a momentumosokra.
13/26 anonim válasza:
"aki az általuk megvetett kormánynak éveken át a tagja volt"
Én csak félszemmel követem a Magyar Péter hypeot, de nekem nem rémlik hogy ő a kormány tagja lett volna. Milyen tisztséget töltött be a kormányban?
14/26 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elírtam.
A kormánynak nem volt a tagja, de a Fidesznek igen.
Tehát Fidesz párttag volt, de a kormányban sosem volt tag.
júl. 3. 08:37
15/26 anonim válasza:
Diákhitel központ vezetője volt, ami meg a kormányzat alá tartozott...
16/26 anonim válasza:
9 Magyar Péter pont azt mondja hogy, kell valami politikai iskola hogy, politikus legyen valaki.Ez mennyire vált be a több évtizedes tapasztal politikusok csak csödbe vitték az országot.Gyurcsány például költségvetést hamisitót ezzel tapasztalatal mennyire jó hogy, még politizálhat erre nagyon érdekelne a válaszod?
18/26 anonim válasza:
Mert még mindig sokkal jobb, mint az Orbán-Gyurcsány maffia pártjai.
19/26 anonim válasza:
18,
M.P nem maffia tagja?
Ugye ez vicc?..honnan dől a pénz a kampányaira? Egy kamu,sumák,bejegyzett pártot vettek meg neki..elnökhelyettes..vicc!
20/26 anonim válasza:
19# melyik kampányra, amit egy platós kocsiról csinál? Hülye birka. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!