Az ellenzéki szavazók hogyan kerülhettek olyan állapotba, hogy egy olyan embert éltetnek, aki az általuk megvetett kormánynak éveken át a tagja volt, és élvezte minden javát, a botrányairól meg ne is beszéljünk, afölött szemet hunynak?
"A régi államfők - az 1998-as Orbán, a 2004-es Gyurcsány, Medgyessy, Bajnai, - komolyabb emberek voltak."
Arról nem akarok vitát indítani, hogy az általad felsoroltak komolyak voltak-e, de valóban régebben több komolyan vehető, normális vitakultúrával rendelkező szakember volt. Ma már aki ilyen, az nem megy politikusnak. Így a kisebbik rosszat kell választani.
Én nem éltetem Magyar Pétert, sok mindenben nem feltétlenül szimpatikus, de jelenleg nincs más ellenzéki párt, amire szavaznék. Egyrészt nem képviselnek kellő társadalmi bázist, másrészt nem értek egyet velük alapjaiban.
Én örülnék a legjobban, ha lenne egy valóban kereszténydemokrata vagy keresztényszociális párt szakembergárdával, de ilyen nincs.
Gyurcsány mint komoly ember? Ez volt a nap vicces!🤣🤣🤣
"A régi államfők - az 1998-as Orbán, a 2004-es Gyurcsány, Medgyessy, Bajnai, - komolyabb emberek voltak."
Ezek egyike sem volt államfő. (csak úgy mondom)
Egyébként meg Orbán már volt a liberális internacionálé alelnöke is. Soros ösztöndíjas is, Az európai néppárt elnökhelyettese is. Most éppen bolsevik.
Ennek az embernek nincsenek elvei, csak érdekei. Egy ilyennél kivénhedt politikai szélkakasnál bárki jobb.
Egy ilyen politikai szélkakas
Igen,annyira gyűlöljük.Diktatúrát csináltak az országunkból.
Nekem teljesen mind1 ki MP,ha ő miniszterelnök lenne,és nem egy országot lopna el,hanem csak egy részét,ha az ő kormányzása alatt nem lennének kötelező oltások,kötelező szűrővizsgálatok,ha csak egy kicsit javulna az egészségügy,ha az ügyészség egy kicsit is függetlenedne,és ami a legfontosabb nem folyna a csapból is a melegek,a gyűlöletkeltés,hogy aki nem Fideszes,az háborúpárti,akkor igen,már megérte rászavazni.
Az ördögre is szavaznék,aki ezek ellen a mocskok ellen elindul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!