Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerülhettem ilyen szituációba?
Elhelyezkedtem egy új munkahelyen, ahol volt valaki, nevezzük Bélának az egyszerűség kedvéért.
Megállapítottam, hogy Béla helyes, de ennyi, túlságosan nem foglalkoztatott, jobban lekötött, hogy mindent újrakezdtem az életemben. Majd elkezdtem visszahallani, hogy Bélának nagyon tetszik valaki, de nem mer lépni felé semmit, meg egyébként sincsenek egy "szinten", mivel Bélának rosszabb a beosztása is, a fizetése is, meg úgy egyáltalán, totál önbizalomhiányos, és önértékelési gondjai vannak. Önmagát folyton leminősíti. Kiderült, hogy rólam van szó.
Folyton noszogatták, hogy lépjen valamit, nem mert.
Mire felfogtam a dolgokat, és elkezdett volna érdekelni, összejött valakivel, akit előtte jól lehordott mindennek, pl: nem vonzódik hozzá és még buta is. De mit csináljon, ő az ilyeneknek kell. Feltette a kérdést ezzel kapcsolatban egy ismerősnek, hogy "tényleg ennyire sz@r vagyok?"
Ezek tudtában engem nagyon meglepett, hogy mégis összejött vele.
Kicsit rosszul is érintett, de nyugtassatok meg, én jártam a legjobban, ugye?
Olyan red flag az egész.
"Megállapítottam, hogy Béla helyes, de ennyi, túlságosan nem foglalkoztatott"
Vagyis Bela nem erdekelt partnerkent, beraktad a friendzone-ba egotuningolo szatelitpasinak, aztan ramozdult egy masik csaj, es az egod taccsra ment, mert elmarad a tuning. Szegeny Bela....
40F truecel
"nem erdekelt partnerkent", valóban nem, ahogyan akkoriban senki sem, előtte költöztem egy új városba, több munkahelyen kezdetem el dolgozni, váltogattam is, mert olyan helyen nem dogozom, ahol nem érzem jól magam, ezt már megfogadtam. Szóval igen, hogy megtaláljam a helyem, az sokkal jobban lekötött.
Egy talpraesett valakit szeretnék magam mellé, mert én sem vagyok egy elveszett ember. Nekem csak az tetszett, amit hallottam, hiszen nem ismertem meg. Mert állítólag intelligens ember. Viszont az önmaga ledegradálása már pl nem.
Aztán lehet, hogy sírva menekültünk volna egymástól vele, mert nagyon nem passzolunk. Ezzel a lánnyal meg passzolnak. Ez ilyen.:)
"Nekem csak az tetszett, amit hallottam, hiszen nem ismertem meg"
Egotuning in action....
40F truecel
Ez vagy képzelgés a részedről vagy egótunning ahogy más is írja.
Bélának ha tényleg te jottèl volna be, akkor veled jött volna össze és nem a másikkal.
Mi ebben az egótuning?:D Akkor leírom máshogy, mert úgy látom, nem érted. Az tetszett, amit hallottam róla.----> Mint pl: szeret olvasni, (én is), több nyelven beszél, és olyan ezermester szerű, sok mindent meg tud csinálni.
Érted?
Oké, értem,adtàk alàd a lovat...
Csak ez nyilván nem ugyanaz, mint amikor az adott ember mondja neked szemtől szemben, hogy figyelj, szép vagy, tetszel.
Nem téged akarlak hitelteleníteni,ne érts félre, csak szerintem nem szembesültél a valósággal,hogy Béla sunyi és kétszínű.
Azt gondolom, pont emiatt jàrtàl jól.
18, nem tudom, hogy milyen. Pont ezt mondom, nekem egy kép kezdett el tetszeni( a dolgok,amiket fentebb leírtam), a kép másik oldala pedig nem. Konkrétan a rokonai kaptak el, és kezdek el kifaggatni, olyan volt, mint valami interjú. Pl ezt is mondták, hogy nekem kéne kezdeményezni, mert ő nem mer.
Én pedig nem fogok. El lehet hordani ez miatt is mindennek most majd, de ezt tegye meg először a férfi, ha érdeklem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!