Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnál ebben a szituációban?
Hat éve vagyunk együtt az elején óvszert használtunk majd ő kezdte szedni a tablettát.Ő gyereket szeretne lassan viszont én még nem érzem magam készen rá.
Szexuális életünk szinte nincs( mivel én hamar elélvezek és ezért már nem is élvezem úgy mert zavar az egész) ezért valahol megértem hogy nem akarja tovább szedni és ez Persze az ő döntése részben ( mert nem ültünk le megbeszélni hogy akkor milyen más védekezés legyen) és az ő teste.
Van rajta plusz 15 kiló amit a fogamzásgátlóra fog, Merthogy az okozza a hízást. Persze ez lehet a háttérben De mondtam hogy menjen vissza akkor a dokihoz még korábban, de nem ment. De azt nem nézi hogy egész nap ülőmunkát végez és még Este későn vacsorázik és mozogni nem mozog semmit, még 10percet se sétál a munkahelyéig. Szerintem inkább ez áll a hízás hátterében. Hát
az indoklása szerint akkor minden nőnek kb. aki tablettát szed kövérnek kéne lennie..és ez nem így van hisz más is szed fogamzásgátlót a világon..
Én is ezt mondtam neki hogy még többet fog hízni. Sőt más ügyből kifolyólag az orvos is hogy figyeljen a súlyára mert ha terhes lesz csak rosszabb lesz..
De nem próbálja meg hogyha mozogna és változtatna az étkezésén hogy esetleg úgy sikerülne e fogynia
Most mi a kèrdès? Mert volt itt minden, a gyors elèlvezèstől a gyereken át az elhízásig minden. Ès nem derül ki, hogy most mire is akarsz választ kapni.
A hízásban tènyleg lehet ludas a fogamzásgátló, minden szervezetre más hatással van. Ezzel hiába megy vissza az orvoshoz, nem is èrtelek. Persze felírhatna másikat is, de őszíntèn szólva nekem sem lenne kedvem kísèrletezni, ès mindenfèle sz.rt szedegetni, hátha valami beválik. Lehet másnak más mellèkhatása lesz. Nekem pl. "terhes tüneteket" okozott, tök rosszul voltam tőle, èn is inkább abbahagytam, ès vèdekeztünk máskèpp.
A hízásra visszatèrve, ha hízásra hajlamos, akkor arra lehet, hogy rátesz a tabletta. Persze az èletmódja is benne van, tehát úgy együttesen eredmènyezhette. Tehát lehet, hogy tabi nèlkül nem hízott volna 15-öt, csak mondjuk 8-at, ès ez visszafelé is igaz, ha marhára odafigyel, ès szedi a tabit, kevesebbet hízott volna.
Őszíntèn szólva èn nem tartom fernek, hogy szóvá teszed azt, hogy ezt meg azt is csinálhatna, figyeljen oda meg egyebek, mikor te sem teszel semmit annak èrdekèben, hogy ne legyèl pocsèk az ágyban. Te mièrt nem keresel egy szakembert? Rá mutogatsz, hogy nem megy vissza az orvoshoz, nem csinál semmit, miközben te sem mozdítod meg a kisujjad sem annak èrdekèben, hogy jobb legyen.
Jah, ès baromi önző majom vagy. Csak azzal foglalkozol ő mit tesz vagy nem, meg NEKED milyen lelombozó a korai èlvezèsed, de abba belegondoltál már, hogy neki ez milyen rossz lehet? Hogy èvek óta ezen nyüglődtök, ès nincs egy èrtelmes szeretkezèsetek sem? Hogy te már másodjára èlvezel el, miközben neki TALÁN egyszer sikerül?
Az egèsz arról szól NEKED milyen rossz, meg ő nem segít, de az ő nèzőpontja magasról le van kakilva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!