Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire gondolnátok, ha egy büntetett előéletű, frissen szabadult pasi hosszasan nézne rátok, de nem érintene meg egyszer sem? A szituáció teljesen hétköznapi beszélgetés
Figyelt kérdés
2017. dec. 9. 11:44
2/9 A kérdező kommentje:
mármint Vajna Timire? XD
viccet leszámítva nem tudom mire gondolsz :D
2017. dec. 9. 11:50
3/9 A kérdező kommentje:
kiegészítés : engem nem Tímeának hívnak!
vagy a saját korábbi nőjére gondolhatott, akinek meg Tímea volt a neve?
2017. dec. 9. 11:51
4/9 anonim válasza:
A kérdésed első pár szavára gondoltam. Nem hittem volna, hogy külön magyarázni kell... :(
5/9 A kérdező kommentje:
komolyan kérdeztem.Máshol vicceljél, légy szíves!
2017. dec. 9. 11:57
7/9 anonim válasza:
Ha tudom,hogy milyen előéletű az az ember,akivel éppen beszélgetek és nem akarok tőle semmit,akkor ignorálom.Ha akarok tőle valamit,akkor meg közeledni próbálok.
Ha nem tudom,hogy egy büntetett előéletű a férfi,akkor meg nem teszek különbséget az ő,illetve egy másik pasi pillantásának lereagálásában.
Egyszerűbb lett volna,ha azt kérdezed meg,hogy van-e olyan nő,aki hajlandó lenne egy egykori börtöntöltelékkel leállni..
8/9 anonim válasza:
Mivel a hosszas nézés az égvilágon semmit nem jelent, ezért nem próbálnék a semmiből következtetéseket levonni és nem kombinálnék.
9/9 anonim válasza:
"Biztos van vmi maszat a képemen". Amúgy nem érdekelne, hogy egy börtönt megjárt ember mit gondol rólam, mert nekem nem lenne pálya. Max. ha úgy érezném, hogy követ/zaklat, akkor utánanéznék, mit tudok tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!