Miért nem birok hosszasan beszélgetni? 23/F
Mitől lehet az, hogy nem birok beszélgetni ? Próbálok ismerkedni, de a pár alap kérdésen / válaszon nem jutok túl soha. Mivel tudnám elérni, hogy érdekesnek találjanak az emberek? Vagy hogyan tudnék megtanulni beszélgetni ?
Külsőm az átlagosnak mondható, szerintem a személyiségem hátráltat :/
23/F
Hasonló gondom volt nekem is, igaz még máig sem tűnt el teljesen, de jelentősen javult. Mikor középiskolába kerültem borzasztó zárkózott voltam, nem voltak barátaim, sokan nem kedveltek, mert nem beszélgettem, mint a többiek. De mivel kollégista voltam, így rákényszerültem arra, hogy megszólaljak. Így évről évre javult az állapotom. Mikor elkezedtem dolgozni, új emberek közé kerültem, nagyon nehéz volt beilleszkedni, de sikerült. Muszáj volt hozzászólnom a többeikhez, féltettem a munkámat és nem akartam olyan életet, mint a középiskolában. Az is rengeteget segített, hogy neten megismert emberekkel találkoztam.
Szóval a gyógyszereket nem ajánlom, a kulcs az, ha szembe mész a félelmeiddel. Nem könnyű tudom, még nekem se megy tökéletesen és nagyszájú ember sose lesz belőlem, de jelentősen javíthatsz az életeden.
A másik, ha elsőre nem is sikerül, tovább kell menni és az vigasztaljon, hogy te legalább megpróbáltad. Ha pedig sikereket érsz el, dicsérd meg magad, légy büszke, meglátod nagyon jó érzéssel fog eltölteni és erőt ad a további fejlődéshez.
Nagyon sok sikert és kitartást kívánok neked! :)
23/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!