Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi mit gondolnátok egy ilyen szituációban?
Szerintem nekem nem jönne át, hogy mi van. Mosolyogni elég sok munkatárs szokott. Ha látványosan zavarba jönnél előttem, akkor sem feltétlen az lenne az első gondolat, hogy biztos azért, mert belém zúgtál.
#1 Elég sok menekülésben lehet részed, a legtöbb embernél találni ehhez hasonló szintű kisebb szorongást (persze nem feltétlen társas érintkezéssel kapcsolatos).
Még annyi, hogy néha látszólag zavarban van. Attól tartok tudja, hogy tetszik nekem és zavarja. Én meg emiatt se merek egyértelműbb lenni. Ez azokon a napokon van, mikor egymásra alig nézünk.
Néha meg kis mosoly is megy és szemezünk is gond nélkül.
Egy káosz az egész úgy érzem.
5 éve "pasiztam" utoljára.
Ha nem adsz egyértelmű jeleket ő sem tudja mit reagáljon.
Egyszer rá sem nézel, máskor szemeztek, ez így nehéz.
Ilyet azok a lányok szoktak csinálni akik amúgy kapcsolatban vannak, csak néha vágynak egy kis extra figyelemre. Máskor meg nem érdekli őket senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!