Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kínos lenne? Mit gondolnál férfiként az alábbi szituációról?
Úgy vettem észre, sok olyan normális férfi van, akik nem merik leszólítani a nőket az utcán. Engem is leginkább a bunkók találnak meg, akikre nem vagyok kíváncsi.
Viszont egy-egy, utcán megpillantott, karakteres arc eléggé magával tud ragadni ahhoz, hogy egy randiról kezdjek fantáziálni, és sokszor elképzelem, hogy leszólítom az illetőt. Nem köntörfalaznék, mert azt akkor is utálom, ha velem csinálják, hanem csak elmondanám, hogy megtetszett, és ha éppen szingli, és én is szimpatikus vagyok, akkor mi lenne, ha egyszer meginnánk valamit?
Nagyon szörnyen hangzik? Dögös egyáltalán nem vagyok, max átlagosnak mondanám a kinézetem. (Mondjuk így elképzelhető, hogy kevésbé gyanakodnának az "áldozataim" kandi kamerára, ami sokat segítene. :D)
26N
Na most itt kapsz hideget, meleget, no meg egy rakat jelentkezőt privátba :D
Szerintem nem kínos a mai világban semmi.A nőnek van a legegyszerűbb dolga, meghívatja magát és kész.
Azért írtam, hogy egy nőnek könnyebb dolga van, mert bármit elérhet egy pasinál.
Akkor is ha az olyan mulya, hogy semmit nem vesz észre.
Odamész, megkérdezed merre van ez vagy az, kísérjen el mert nem vagy idevalósi... :D
Kész is.
Ha nem használja ki, akkor jobb ha nem kezdesz vele, mert nem csak mulya...
Mennyi a felső korhatár nálad? :D
Kinézet egyáltalán nem számít. Kisugárzás, mi személyiséged alap tükre számít csak. S mit ide leírtál, alap ésszerűségi folyamat. Szeretnénk valamit, teszünk érte. Nemünk nem számít. Mind egyenlő tudatok vagyunk, másféle elmebéli korlátokkal.
Sok sikert.
Ha mondjuk olyasmivel indítanék, amiket te írtál, talán kíméletesebben küldd el melegebb éghajlatra, ha nem tetszem neki. :D Viszont ez magában foglalja azt az eshetőséget is, hogy úgy gondolja, tényleg csak el akarok jutni A-ból B-be, és ha nem elég tökös, nem fogja elkérni a számom... pedig attól még lehet, hogy ideális társam lehetne, ennek ellenére.
Mostanában internetes ismerkedéshez nincs kedvem sajnos, ne haragudj. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!