Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként miért kötelező csak komoly kapcsolatban gondolkodni mindig?
Neked nagyon rossz a hozzáállásod.
Én sosem különítettem így el, hogy "komoly kapcsolat" kontra "kalandozás". Szerintem nincsen éles határvonal a kettő között.
Én mindig komoly kapcsolatot kerestem. Az ember akkor lép ki amikor akar. Ha valamelyik fél, bármilyen okból nem érzi jól magát, megbeszélik vagy szakítanak.
Én volt amelyik barátnőmmel csak egy hétig voltam együtt, volt akivel hónapokig... hát... elég sok volt már:D
Egy kapcsolatban mindent lehet amibe a másik fél is beleegyezik, lehet nyitott kapcsolat stb. Elmondod szépen a barátnődnek, hogy mit hogyan szeretnél, ha neki nem jó megpróbáltok megegyezni, ha nem megy akkor jöhet a szakítás. Én például előálltam azzal, hogy szeretnék bevenni harmadiknak egy nőt, de barátnőm nem akarta, így megbeszéltük a dolgot és külön folytattuk. Egy másik viszont nyitott volt rá:)
Nem arra biztatlak még véletlenül sem, hogy hülyítsd a nőket, én egyik ex csajommal sem váltam el haraggal, volt akivel azóta is jóban vagyunk. De ugye te is érzed, hogy ez a "nem akarok kapcsolatot csak kalandot" szöveg nagyon erőltetett.
Ha a külvilágot nézem, akkor nekem annál jobb minél több pasija volt egy szép nőnek, miért is ?
Mert nagyobb a "büszkeség", hogy mellettem marad és az összes múltbéli pasi krupli volt nála és kevés. Mert egy szép kellemes NŐ-t megtartani nehéz, nem megdönteni.
És ez fordítva is igaz, egy kultúrált érzelemi alapon működő pasit is nehéz megtartani, elcsábítani könnyű, de azt elérni, hogy még hetek múlva is rohanni akarjon ugyanahhoz a NŐ-höz na az is nehéz.
A nők akkor környékeznek meg egy pasit, amikor elkezd sikeres lenni, egzisztenciát teremteni (nem a bankszámlájára értem).
Ide tartozik még miért ellenzem a 20-onévesen kötött házasságot. Ilyenkor még nincs egzisztencia, nincs siker egy pasi életében. És amikor ezek bekövetkeznek, azonnal körüldöngicséli őt 500 NŐ, akikből 10-en 20-on el is csábítja, mert élvezi a kellemes "királykodó sikert". Na és akkor ott van vége a házasságának.
Vagyis akkor szabad hozzámenni egy pasihoz, ha ezen a "kultúráltan élvezkedek a sikeremben" életfázison már túl van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!