Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan reagálnátok erre? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok erre? A barátom nem csinált semmit egész nap,csak ette amit én készítettem,meg beleült a kész,tiszta lakásba. Ennek ellenére totál el volt fáradva,és azt mondta,hogy megcsináltuk.Kérdezem én,mit?

Figyelt kérdés
Fogta magát,és lefeküdt,mert ő "kajakómában van" már most..Ezen kicsit kiakadtam. Hogyan reagáljak rá,ha ismét előfordul ilyen? Nem segített semmit, de úgy csinál,mintha agyon dolgozta volna magát.
dec. 22. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Gratulálok a párválasztáshoz.
dec. 22. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég volt egy hasonló kérdés:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Amit ott leírtak, az kb. igaz a te esetedre is.

dec. 22. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
Nyugodj le és örülj neki hogy ilyen pasid van hogy nem ugat bele a főzésbe és nem lábatlankodik a takarításnál.
dec. 22. 20:51
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Hát ne hagyd, hogy ő csak a lábát lógassa meg egyen, miközben te egész nap sütsz, főzöl és takarítasz. Legközelebb kérd meg, hogy ő is segítsen és bízz rá feladatokat, amit meg tud csinálni.
dec. 22. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:
96%

Ez a bika sajnos ilyen marad.

Normál esetben ilyenkor Ki szoktunk ábrándulni teljesen és nem kérdezgetjük hogy most mit csináljunk.

Vagy neked lenne kedved évekig nevelgetni, tanítgatni egy lusta disznót?

Te lennél a házisárkány hogy bacogatod.

Kell ez neked?

Vannak igazi, egészséges felnőtt férfiak, azokból válogass és szűrd őket alaposabban.

Én a munkatársamtól hányok.

10 éve mos főz takarít rá egy nő, csomagolja neki az ételt a munkába.

Ez egy anya fia kapcsolat leginkább, de a legszebb az egészben hogy hogy a pali semmit nem nyújt.

Még egy házasságot sem... Bevásárlásnál kifizetteti a nővel a felét.

Ne légy te is ennyire elkeseredett, önbizalomhiányos nő.

dec. 22. 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ne itt panaszkodj, hanem neki tedd fel ezeket a kérdéseket. Ha mindig szó nélkül hagyod az ilyesmit, vagy "jófejkedsz", nyilván nem fogja észrevenni magát.
dec. 22. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

4

Már bocs, de nem egy ötévesről van szó.

“bízz rá feladatokat, amit meg tud csinálni”

Hogy micsoda? Egy felnőtt férfinak feladatokat kell osztogatni, különben nem látja a szemével a rendetlenséget, port, koszt stb?

Ha ez egy mindennapos probléma, akkor szakítás…

dec. 22. 21:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Más nőket eltart a férjük, elhalmozza a nőt szeretettel/ajándékkal/pénzzel legalább cserébe. Akkor még azt mondom oké, ha a nőnek nem kell a férfi mellett dolgozni, vagy legalább a férfi is nyújt valamit cserébe.

Itt a te esetedben, mit nyújt a pali azonkívül, hogy kihasznál és hülyének néz?

dec. 22. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!