Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a bánatot tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Be akartam vonni a barátomat is a takarításba,és minden háztartási melóba, hogy ne nekem kelljen mindent megcsinálni,ő meg semmit mert szerintem ez így helyes. Semmiben sincsen köszönet,aminek nekilát,mert több kárt csinál,és dühöt nekem mint hasznot. A mosogatásnál kicsorbítja az edényeket, berozsdásítja a cuccokat, a fát beáztatja, hiába magyarázom el neki,hogyan kell csinálni,van amikor megsértődik rajta és akkor megkezdődik a veszekedés. Viszont, nem akarom azt,hogy minden rám háruljon,mert a háztartásból neki is ki kell vennie a részét,ha akarja ha nem. Ráadásul,az a gond,hogy bármilyen melót is bízok rá mindent elront és megvan utána a kár. Mit csináljak? Ennyire életképtelen,nem lehet valaki. Már bocsánat a szóhasználatért. Amúgy azt is mondta,hogy az anyja soha nem balhézott azért,ha kicsorbult a tányér, csésze vagy valami berozsdásodott. Ha összemosta a ruhákat,azzal sem volt gond..De most ezzel,én mit kezdjek?
Nálunk ugyanez volt, azzal a különbséggel, hogy ö hozzá se nyúlt semmihez. Azt mondta, hogy minek takarítson, hát tiszta itt minden. (Azért, mert én mindent egyedül megcsináltam). Aztán rájöttem, hogy nem is látja a koszt, vagy ha látja is, az ö türéshatára jóval feljebb van, az se zavarná öt, ha tiszta mocsok minden.
Ekkor mondtam neki, hogy jó, de én meg nem vagyok a takarítónöje, nem fogok mindent egyedül megcsinálni és ha nem müködik közre, akkor majd hívok egy takarítónöt és felesben fizetjük. Azonnal elfogadta a javaslatot, semmi vita nem volt belöle. Azóta takarítónö jár hozzánk, én sem nyúlok semmihez, több idönk marad másra és béke van otthon.
ma 12:38
2/25 anonim válasza:
Utálattal semmit nem lehet elérni.
En pl ugy szoktam bevonni a barátom pl hogy ha mar olyan eros higy kick bjxra jár kikrvefhetné igazán a palacsjntatésztát es oda is adom a kezébe.
Aztán a pozitív visszajelzés azta neked 2 perc volt csak? Es el vagyok ájulva.
Másnaptol állandoan talp alatt volt nekem a konyhában hogy segiteni akar.
ma 12:42
3/25 anonim válasza:
*kikeverhetné
(Elirasok miatt bocsi esik az eso a telomra)
ma 12:43
4/25 anonim válasza:
Nem is esik az eső
ma 12:52
5/25 anonim válasza:
Nem kötelező vele élned.
ma 12:54
6/25 anonim válasza:
Együtt élés során kiderült hogy nem illetek össze. Ennyi. Most belelathatsz dolgokat, de felesleges.
ma 12:57
7/25 anonim válasza:
Nem nagyon tudsz ezzel kezdeni. Nálunk is ez van. Párom ha elmosogat, felét moshatom el újra, mert nem olyan alapos. Ha felporszivoz, mehetek át a padlón mégegyszer. Fürdőt amikor takarít, csikosan hagyja a tükröt stb. Sok minden van, ami az én szememet b.ssza, ami az övét nem. Én már elengedtem. Inkább csináljon olyan dolgokat, amivel nem árt. Vigye le a szemetet, menjen el ő vásárolni , szárítót szedje le, stb. Én inkább mosogatok minden nap és porszívózok 3 naponta és tudom, hogy rendesen meg van csinálva, minthogy ő megcsinálja felületesen.
ma 13:00
8/25 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszönöm szépen a tanácsot. És akkor ahogy olvasom,ugyan abban a csónakban evezünk. Ő sem olyan alapos,mint én.
ma 13:09
9/25 anonim válasza:
Akármelyiket választhatod, és ezt a herét sikerül. Remélem legalább a farka aranyból van….
ma 13:19
10/25 anonim válasza:
7-8
Behalok hogy együtt éltek egy olyan emberrel aki ennyire se képes 😂
Eskü régen el nem hittem hogy léteznek ilyen emberek. Akinél egy 8 éves kisfiú is több hazimunkat képes csinálni, és a másik aki ezzel együtt tud élni.
Nekik egész életükben anyukajuk takarított? Most meg az új anyuci.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!