Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a bánatot tennétek a helyemben?
Szünidei provokáció.
Szerintem nem is nő vagy 🤡
Nálunk is hasonló (volt) a helyzet. Én a következőkig jutottam:
- Rengeteg mosogatószert nyomott ki, de aztán hideg folyóvízzel mosogatott, így szinte semmi nem került az edényekre. Vettem olyan mosogatószert, amiből nem kell és nem is tud túl sokat kinyomni (Jar, szűk a kupakja). A melegvizet valahogy megtanulta, a vízpazarlást elengedtem. Lett mosogatógépünk, azt prímán tudja ki-be pakolni. Az, hogy az edényeket ferdén is be lehet tenni és akkor nem három tál foglalja el az egészet majd egy következő szint lesz. 😅 Néha emlékeztetem, hogy szép dolog, hogy a szülei a fadeszkát is mosogatógépben mossák, de lehet nem véletlenül van kettétörve az összes. Ami olyan, azt inkább elmosom rögtön, bár az évek alatt már egész jól megtanulta a szabályokat.
- Ciki, nem ciki, házasok vagyunk, de magának mossa a ruháit. Én meg nem szólok bele hogyan, (színfogóval, mindent egyben 30 fokon). Így sikerült szinte feleznünk a mosást (a közös textileket én mosom). Ha valamit elront, majd megtanulja.
- Ő viszi le az összes szemetet, én maximum az ajtó elé teszem ki.
- Ha valamit letakarít, és nem olyan alapos, akkor is tisztább lesz, mintha semmit sem csinált volna. Úgyhogy bár azért szobrot nem emelek neki, általában nem csesztetem.
Nálunk az a baj, hogy én se vagyok egy tiptop nő, és egymásból a legrosszabbat hozzuk ki.
Szóval akkor ha egyszer lesz gyereked őt sem fogod tanítani mert nem kutya?
Egyébként hogy a bánatba csorbul ki egy tányér vagy pohár? Eltörik? Nem. Akkor mi bajod? Tipikus amikor soha semmi nem felel meg amit a másik csinál hát akkor csináld egyedül aztán ráérsz magadnak rinyálni.
20. Minden kapcsolat arról szol, hogy tanulj és tanítsd a másikat. Kit ebben kit abban.
Meg eleve, épp csak kezdünk kimászni a patriarhátusbol, hogy készítette volna házimunkára az annya? Mikor az ő korában még az volt, hogy asszony verbe jó, és hozza mosolyogva hozzá a vacsorát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!